Vacante

#companii aeriene #bilete de avion #germanwings #air france #blue air #carpatair

Noutati la companiile aeriene: promotii si noi zboruri in 2011

Companiile aeriene anunta promotii la biletele de avion si curse noi pentru anul 2011. Pana pe 28 avion la pret redus pentru zborurile Air France. Germanwings si-a anuntat orarul de vara, iar Carpatair si Blue Air anunta noi rute.

Air France: Promotie la biletele de avion pana pe 28 februarie
 

Compania aeriana Air France a lansat o noua promotie, valabila 5 zile, pana pe data de 28 februarie 2011 . Este vorba despre cateva destinatii din Europa, America, Asia etc. Un bilet de avion dus-intors, cu toate taxele incluse, costa 209 euro, pentru Barcelona sau Londra. Cei care vor sa calatoreasca in Statele Unite gasesc acum bilete de avion spre New York cu 619 euro.

Perioada de calatorie pentru care sunt valabile aceste bilete trebuie sa fie incadrata in februarie – mai 2011. Biletele de avion sunt disponibile pentru un sejur minim de cateva zile, mentionate exact in functie de destinatia respectiva. 
 

Germanwings anunta programul zborurilor din vara 2011
 

Compania aeriana low cost Germanwings anunta noi destinatii de vacanta pentru acest an. In vara 2011, operatorul german aduce noi destinatii, cu plecari din Koln/Bonn, Sttutgart si Hanovra.

Odata cu perioada sarbatorilor de Paste vor fi disponibile rezervarile pentru plecarile din Koln/Bonn spre Mallorca. Cursele sunt programate pentru vara 2011, in zilele de miercuri si joi, de 4 ori pe zi.

Germanwings adauga o noua cursa cu destinatia Austria la cele 5 legaturi care sunt deja in program. Este vorba despre o ruta Koln – Salzburg. Din august 2011, o alta ruta noua va fi disponibila, Koln – Klagenfurt.

Pentru Croatia va exista o legatura spre Zadar, in fiecare miercuri. Pentru lunile iulie si septembrie sunt programate zboruri de 4 ori pe saptamana spre orasul Pula.

Pentru Italia, din mai 2011 Germanwings va avea zboruri de 5 ori pe saptamana, spre destinatii precum Pisa.

Pentru Grecia, se lanseaza noi zboruri, disponibile in perioada 25 iulie – 5 septembrie 2011, spre Salonic. Zborurile vor fi operate in zilele de luni si miercuri. La sfarsitul lunii iulie o noua legatura va fi disponibila spre Kavala, in fiecare zi de luni.

Pentru Mallorca, in perioada 6 iulie – 19 august vor fi disponibile zboruri din Hanovra. Acestea urmeaza a fi operate in zilele de miercuri si in weekend.
 

Carpatair lanseaza zboruri directe Iasi-Italia
 

Compania aeriana Carpatair lanseaza un zbor direct Iasi – Roma (Fiumicino). Noua ruta este disponibila incepand cu 21 aprilie 2011, cu o frecventa de 2 zboruri pe saptamana (joi, duminica). In perioada iulie – septembrie va fi introdusa o frecventa aditionala pentru zilele de marti.
 

Blue Air anunta un nou zbor direct, Constanta – bruxelles
 

Compania aeriana Blue Air anunta un nou zbor direct, disponibil in perioada 14 mai – 17 septembrie 2011, pe ruta Constanta – Bruxelles.
Compania va opera aceasta noua cursa in zilele de sambata. Biletele sunt puse in vanzare prin agentiile Blue Air sau cele partenere.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea