Vacante

#germania #companii aeriene #carpatair #germanwings #wizz air

Noutati la companiile aeriene: orar de iarna din Germania si noi rute de zbor

Companiile aeriene isi lanseaza noile rute de zbor . Pasagerii romani care doresc sa calatoreasca din Iasi dispun de zboruri directe spre Roma. Cei interesati de zboruri din Germania au la dispozitie un nou orar de iarna, spre insule exotice si statiuni montane.

Zboruri directe din Iasi spre Roma, de la Carpatair
 

Compania aeriana Carpatair anunta lansarea unor zboruri directe din Iasi spre Roma (Fiumicino) si retur. Zborurile incep din 21 aprilie 2011, cu tur-retur in zilele de marti, joi si duminica. Zborurile din zilele de marti vor fi operate din 5 iulie 2011.
 

Germanwings anunta orarul de iarna si noile destinatii de zbor
 

Compania aeriana low cost Germanwings anunta orarul de iarna 2011-2012. Este vorba despre zboruri cu plecare din Koln/Bonn, Stuttgart, Berlin-Schonefeld, Hanovra si Dortmund. Din Koln/Bonn sunt zboruri spre insulele Canare, Tenerife si Gran Canaria, disponibile din noiembrie 2011.

De asemenea, cei interesati de o vacanta intr-o destinatie de iarna gasesc zboruri spre Salzburg, Klagenfurt, Friedrichhafen. De aici se poate ajunge cu usurinta in statiunile de schi.
 

Wizz Air deschide o noua baza in Vilnius, Lituania si anunta 8 noi rute de zbor
 

Compania aeriana low fare Wizz Air a anuntat deschiderea celei de-a 14-a baza in Vilnius, Lituania. Compania aloca initial o aeronava Airbus A320. Totodata, Wizz Air anunta deschiderea a 8 rute noi.

"Am vandut peste 40.000 de bilete pe rutele din Lituania, inainte de a inaugura operatiunile in Vilnius, ceea ce  indica o cerere mare pentru experienta de calatorie Wizz Air. Wizz Air a devenit lider pe sectorul low cost pe toate pietele in care compania detine baze aeriene, ceea ce ne dorim si pentru piata din Lituania”, a declarat  Jozsef Varadi, CEO Wizz Air, potrivit unui comunicat de presa al companiei. Noile rute sunt:

  • Cock (Irlanda): 2 zboruri pe saptamana, din 16 aprilie 2011
  • Londra-Luton: 5 zboruri pe saptamana, din 17 aprilie 2011
  • Doncaster-Sheffield (Marea Britanie): 2 zboruri pe saptamana, din 17 aprilie
  • Eindhoven (Olanda): 2 zboruri pe saptamana, din 18 aprilie
  • Barcelona (Spania): 2 zboruri pe saptamana, din 18 aprilie
  • Roma-Fiumicino: 3 zboruri pe saptamana, din 16 aprilie
  • Milano-Bergamo: 2 zboruri pe saptamana, din 17 aprilie
  • Stockholm-Skavsta (Suedia): 3 zboruri pe saptamana, din 16 aprilie.

Biletele de avion au preturi de la 23 euro pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea