Vacante

#noutati companii aeriene #companii aeriene #oferte companii aeriene #bilete de avion

Noutati la companiile aeriene: curse spre Italia si Germania

Companiile aeriene lanseaza noi curse spre Italia si Germania. Cursele sunt disponibile in vara si toamna 2012, iar preturile pornesc de la 15 euro pentru segmentul de linie.

Iata care este cea mai recenta oferta a calatoriilor cu avionul pentru vara si toamna 2012 in Germania si Italia:
 

Noi curse aeriene pentru Munchen si Frankfurt


Compania aeriana Tarom promoveaza noile oferte pentru destinatiile Munchen si Frankfurt. Un bilet dus-intors costa de la 120 euro cu toate taxele incluse. Biletele de avion se pot cumpara pana pe 31 august 2012 si sunt valabile pentru calatoriile din perioada 20 octombrie - 15 decembrie 2012. Plecarea spre Germania se face din Bucuresti.
 

Zboruri spre Italia, Alitalia


Compania aeriana Alitalia promoveaza zborurile spre cele mai cunoscute destinatii de vacanta din Italia. Astfel, un bilet de avion dus-intors pentru Milano costa de la 119 euro, iar unul pentru Venetia, de la 140 euro. Biletele de avion pentru Roma costa de la 120 euro, iar cele pentru Torino de la 198 euro. Preturile includ toate taxele.
 

Noi curse spre Italia, Blue Air


Compania aeriana Blue Air anunta doua curse noi spre Torino si Venetia. In orarul de vara 2012, compania va opera zboruri din Satu Mare spre Torino Cuneo si spre Venetia. Cursele vor avea o frecventa de doua ori pe saptamana, din 4 iunie pana pe 27 octombrie 2012. Pretul unui bilet de avion incepe de la 15 euro pentru segmentul de zbor.

Pentru Venetia zborurile vor fi operate intre 4 iunie si 30 septembrie in zilele de luni si miercuri. Pentru Torino Cuneo, zborurile vor fi operate martea si vinerea.

Intre 1 octombrie si 27 octombrie, zborurile spre Venetia vor avea loc miercurea si sambata. Cele pentru Torino vor fi operate miercurea si vinerea.
 

Parcul Gardaland, Carpatair


Compania aeriana Carpatair promoveaza un pachet de vacanta la parcul de distractii Gardaland din Italia. Pachetul costa de la 350 euro de persoana si asigura 3 nopti de cazare intr-un hotel de 4 stele cu mic dejun, bilet de intrare in parc pentru 2 zile, bilet de avion pentru Verona.

Sursa foto : howstuffworks.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea