Vacante

#companii aeriene #curse noi #noutati #suplimentari #biokerosen

Noutati la companiile aeriene: biokerosen, curse noi si suplimentari

O companie aeriana anunta primul zbor realizat cu biokarosen. Cei interesati de curse intre Marea Britanie si Arabia Saudita dispun de noi curse. De asemenea, se anunta zboruri noi intre Germania si Serbia.
 

Germanwings zboara cu Kosova Airlines



Compania aeriana Germanwings isi dezvolta cooperarea cu linia Kosova Airlines. Astfel, incepand din 1 noiembrie 2011, compania germana zboara in cooperare cu Kosova Airlines de 14 ori pe saptamana, cu plecare din diverse orase germane spre Pristina.

In acest fel Germanwings isi mareste volumul pasagerilor transportati la 20.000 pe an, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Prin aceasta colaborare, Germanwings urmeaza sa aiba zboruri in programul de iarna de 3 ori pe saptamana, cu plecare din Stuttgart, Dusseldorf si Munchen si 1 data pe saptamana din Hamburg, Koln/Bonn, Frankfurt, Berlin-Schonefeld si Hanovra spre Pristina. Rezervari la biletele de avion se pot face pe site-ul companiei Germanwings.
 

KLM, prima companie aeriana cu zboruri comerciale cu biokerosen



Compania aeriana klm Royal Dutch Airlines a devenit prima companie aeriana care opereaza zboruri comerciale folosind biokarosen ca si combustibil. Prima cursa a fost realizata cu o aeronava Boeing 737-800 care a decolat de pe aeroportul Schiphol spre Paris, avand la bord 171 de pasageri.

Pentru aceasta cursa s-a utilizat biokarosen, un combustibil obtinut din reciclarea uleiului de bucatarie folosit. Acest material urmeaza sa fie folosit si pentru zborurile programate in septembrie.
 

Zboruri suplimentare cu British Airways spre Anglia si Arabia Saudita



La sfarsitul lunii octombrie compania aeriana British Airways suplimenteaza zborurile intre Londra (Heathrow) si Arabia Saudita (Riyadh).
Zborul spre Arabia Saudita va fi operat cu aeronave Boeing 777, cu o frecventa zilnica, cu exceptia zilei de sambata. Cursa Londra_Jeddah va fi asigurata de o aeronava Boeing 767, cu o frecventa de 5 zboruri pe saptamana.
 

Prima ruta Doha – Montreal cu Qatar



Incepand cu 29 iunie qatar airways anunta ruta Doha – Montreal, devenind prima linie aeriana din Orientul Mijlociu care deserveste metropola canadiana.

Zborurile au o frecventa de 3 ori pe saptamana, in zilele de miercuri, vineri si duminica. Montreal este cea de-a patra destinatie nord-americana Qatar Airways dupa New York, Washington si Houston.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea