Vacante

#turism #bilet avion # bielete avion # companii aerienie # ieftinire bilete avion

Noutati la companiile aeriene: bilete de avion cu pana la 30% mai ieftine

Companiile aeriene anunta noi reduceri la pretul biletelor de avion. Cei care calatoresc in urmatoarele luni in strainatate gasesc bilete de avion de la 204 euro.

Iata care sunt noutatile cu care vin operatorii aerieni in aceasta perioada:

Bilete de avion cu reduceri de pana la 30%, KLM

Compania aeriana KLM a lansat campania promotionala Pack&Go. In cadrul campaniei, KLM vinde bilete de avion cu preturi reduse cu pana la 30%, pentru 80 de destinatii de pe 5 continente. Cei interesati de oferta pot cumpara biletele de avion in perioada 12 septembrie - 3 octombrie 2012. Zborurile trebuie sa aiba loc pana pe 31 martie 2013. Zborurile din perioada 16 decembrie 2012 - 5 ianuarie 2013 nu fac parte din oferta. Biletele de avion au tarife cu toate taxele incluse, sunt dus-intors, din Bucuresti.

Totodata, persoanele care cumpara bilete de avion pana pe 3 octombrie beneficiaza de zboruri ieftine pentru destinatii precum Amsterdam, Oslo, New York, Los Angeles, Capetown, Havana, Hong Kong etc. Astfel, un bilet de avion pentru Amsterdam costa 159 euro, iar unul pentru Shanghai, 589 euro.

Bilete de avion in Europa de la 204 euro, Air France

Compania aeriana Air France promoveaza biletele de avion cu destinatia Europa. Astfel, pentru destinatia Toulouse, un bilet de avion costa de la 204 euro, iar unul pentru Nisa, de la 205 euro. Pentru Madrid, un bilet costa de la 213 euro, iar unul pentru Paris, de la 215 euro.

Preturile sunt pentru bilete de avion dus-intors, cu taxele de aeroport incluse si cu plecare din Bucuresti.

Bilete de avion pentru Italia, Alitalia

Compania aeriana Alitalia promoveaza biletele de avion cu destinatia Italia si cu plecare din Bucuresti. Un bilet de avion pentru Milano costa de la 119 euro, iar unul pentru Venetia, de la 188 euro. Pentru Roma, pretul porneste de la 120 euro, iar pentru Napoli, de la 191 euro. Preturile sunt pentru biletele dus-intors si includ toate taxele.

Compania promoveaza si biletele pentru alte destinatii din Europa si nu numai. Un bilet de avion Bucuresti-Barcelona costa de la 222 euro, iar unul pentru Miami, de la 897 euro.

Foto: cbc.ca

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea