Vacante

#document #bulgaria #romani #vacanta #calatorie

Noul document de care ai nevoie pentru a intra in Bulgaria. Toti romanii trebuie sa stie

Ministerul Afacerilor Externe a facut, vineri seara, un anunt important pentru toti romanii care vor sa isi petreaca vacanta in Bulgaria. A fost introdus un nou document pe care turistii trebuie sa il prezinte la granita cu tara vecina.

 

Astfel, intrarea in Bulgaria se va face in baza unui sistem de clasificare a statelor de provenienta a calatorilor in mai multe zone – rosie, portocalie, verde – in functie de gradul de raspandire a SARS-CoV-2. Autoritatile bulgare au creat o zona speciala, in care este inclusa si tara noastra.

Pana pe 31 iulie 2021, cei care sosesc din Romania vor putea intra in Bulgaria doar cu pasaportul sau cartea de identitate, fara sa fie nevoiti sa prezinte alte documente.

„Astfel, persoanele care sosesc din Romania pot intra in Republica Bulgaria fara a fi obligate sa prezinte alte documente, cu exceptia documentelor de calatorie (carte de identitate sau pasaport)”, a transmis MAE.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea