Vacante

#Guannar Garfors #recomandari #calatorii #romania #vacante

Norvegianul care a vizitat 198 de tari pana la 37 de ani! Romania, printre preferatele sale

Guannar Garfors este un impatimit al calatoriilor. Si-a propus sa viziteze toate tarile din lume pana la varsta de 40 de ani si a reusit sa faca acest lucru mult mai devreme. Cand a implinit 37 de ani, norvegianul vizitase deja cele 198 de tari ale lumii.

Acesta a fost de multe ori intrebat ce tari recomanda pentru a fi vizitate, asadar a alcatuit un top al celor mai frumoase tari, care merita vizitate cel putin o data in vita, pentru businessinsider.com. Surprinzator este faptul ca Romania se afla pe primul loc!

1. Romania

"Transilvania, cunoscuta pentru castele, muntii ei si, bineinteles Contele Dracula, te vor uimi. Nu sunt de trecut cu vedera petrecerile din Bucuresti. Iar Romanii chiar stiu cum sa faca o bere exceptionala", a declarat acesta Guannar Garfors.

2. Madagascar

Guannar Garfors afirma ca: "Nu exista niciun dubiu ca francezii au invadat Madagascarul. Optiunile gastronomice sunt de prima clasa, pana la plata facturii. Vei crede ca au autat ce ai comandat. Coasta, lemurii si baobabii te vor ului."

3. Islanda

"Stii insula aia din mijlocul Atlanticului? Este batuta de vanturi si valuri de milioane de ani, si inca se afla acolo. Trebuie sa-ti aduci doar echipamentul de inot, si sa te relaxezi in izvore naturale cu apa de 40oC, in timp ce parul iti va ingheta de frig si va fi acoperit de zapada. Ireal!", spune Guannar Garfors.

Acestea sunt urmate in clasament de: Vietnam, Kargazstan, Kiribati, Noua Zeelanda, Nicaragua, Sierra Leone, Dominica, Norvegia  si Uruguay.

 

Surse foto: businessinsider.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea