Vacante

#companii aeriene #wizz air #air moldova #lufthansa

Noi curse si oferte speciale la companiile aeriene

La sfarsitul lunii octombrie, companiile aeriene au anuntat cateva rute noi de zbor, la preturi competitive. In acelasi timp, este deja programata lansarea unor alte curse externe, pentru inceputul anului viitor. Va prezentam noile zboruri si ofertele promotionale , anuntate de catre companiile de profil, pentru urmatoarele luni.

Zboruri la Milano cu Lufthansa

Incepand cu luna martie 2009, compania Lufthansa va lansa o cursa directa pe ruta Bucuresti – Milano. Pretul unui bilet dus – intors incepe de la 99 euro de persoana, toata taxele incluse.  Biletele sunt puse in vanzare incepand cu luna in curs.

Aceasta ruta face parte dintr-o companie de promovare a curselor din Milano spre diferite destinatii, precum Barcelona, Bruxelles, Bucuresti, Madrid sau Paris, incepand cu februarie anul viitor.
„Odata cu lansarea rutei directe Bucuresti – Milano, oferta Lufthansa in Romania va depasi 95 de zboruri directe pe saptamana, catre Germania si Italia”, a declarat Stefan Versemann, Director General Lufthansa pentru Romania si Moldova, citat de Wall - Street.  In vara lui 2009 sunt prevazute curse noi, pe ruta Milano – Londra si Milano – Lisabona.

15 rute noi la Wizz Air

Conferinta de presa Wizz Air, desfasurata la inceputul acestei luni, a anuntat planuri semnificative pentru Wizz Air: dublarea capacitatii de transport pe cursele din si inspre Romania, prin trei aeronave noi, Airbus A320, alocate bazelor operationale din Romania. In total sunt 15 rute noi, care urmeaza sa fie lansate de companie. Motivul acestei decizii este reprezentat de cererea de pe piata: “Un lucru remarcabil in Romania este faptul ca pasagerii sunt tot mai interesati de produsele Wizz Air”, a afirmat Natasha Kazmer , Corporate Communication & Public Affairs Manager al companiei, la conferinta de presa de la inceputul acestei luni, adaugand ca, daca nu ar exista reale oportunitati pe piata romaneasca, aceasta dezvoltare nu si-ar mai avea locul.

Astfel, vor fi trei baze noi in Romania: Timisoara – 15 februarie 2009; Bucuresti  si Cluj – 1 martie 2009. “Atunci cand decidem introducerea de noi rute luam in calcul urmatorii factori: potentialul rutei respective, suportul oferit de autoritatile locale, precum si potentialul de business al destinatiei respective”, a mai afirmat Natasha Kazmer. “Aducem turisti si afaceri in Romania, prin aceste noi baze”, a mai declarat afirmat aceasta. 

Din Timisoara, noile curse vor fi spre Paris Beauvais (decembrie 2008 si februarie 2009), Dortmund (decembrie 2008) si Londra Luton (27 octombrie 2008 ). Tot din Timisoara, in februarie 2009, pasagerii vor putea zbura spre Veneţia Treviso, Milano Bergamo, Roma Fiumicino, Barcelona si Valencia. Din Cluj, se vor lansa curse spre Madrid si Bologna, in mai 2009 si in Venetia Treviso, in martie 2009.

Cursele noi din Bucuresti vor fi disponibile in martie 2009 si vor avea ca destinatie Madridul, Bologna si Paris Beauvais. Pretul unui bilet dus, cu toate taxele incluse, incepe de la 89 RON de persoana, pentru Madrid si Bologna si de la 104 RON, pentru Paris. “Preturile sunt determitate de cererea de pe piata si de reactia competitorilor. Preturile sunt mici daca iei  biletul cu 2 – 3 luni inainte”, a explicat Natasha Kazmer.

Cursa noua spre Bucuresti, la Air Moldova

Incepand cu 27 octombrie 2008, compania Aer Moldova lanseaza o ruta suplimentara cu destinatia Bucuresti. Noua cursa este programata saptamanal, in fiecare zi de joi. In total, vor fi 5 zboruri pe saptamana pe ruta Chisinau – Bucuresti, in zilele de luni, miercuri, vineri, sambata si duminica. Pretul unui bilet dus este de 79 euro, iar pentru dus – intors, pasagerii platesc 158 euro de persoana.  Sumele reprezinta tarifele minime si nu includ taxele de aeroport.

O alta cursa noua, care va fi introdusa din 26 octombrie 2008, este pe ruta Chisinau – Verona. Potrivit unui comunicat de presa al companiei, zborurile spre Verona vor fi operate de catre Air Moldova, in comun cu compania italiana Meridiana. Tariful unui zbor intr-o singura directie, fara taxe, este de 69 euro de persoana. Cursele vor fi disponibile de 5 ori pe saptamana, lunea, miercurea, joia, sambata si duminica.

Compania propune oferte promotionale , pentru cursele Chisinau – alte orase, cu preturi care reprezinta o calatorie dus, fara taxe de aeroport. Astfel, pentru Chisinau – Milano si pentru Chisinau – Sankt Petersburg, un bilet incepe de la 69 euro de persoana.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre, utile pentru vacanta. Trebuie doar sa fii abonat acasa.ro si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea