Vacante

#cocktail holidays #Mykonos #charter Mykonos #destinatie vacanta vara 2013 #oferte Early Booking

Mykonos – o noua destinatie de vacanta marca Cocktail Holidays

Mykonos – o noua destinatie de vacanta marca Cocktail Holidays

“Pentru noi 2013 este an aniversar: implinim 20 de ani de activitate. Si pentru a sarbatori cum se cuvine, ne-am gandit sa venim in intampinarea turistilor nostri cu o destinatie sinonima cu distractia. Astfel am ales Mykonos, cea mai cosmopolita insula greceasca” a declarat Adriana Goicea, Manager General al agentiei de turism Cocktail Holidays.


Cum ajungi in Mykonos intr-o ora si 45 de minute

Deoarece Mykonos este una dintre cele mai renumite destinatii de vacanta din lume, Cocktail Holidays o face acum accesibila si romanilor. Agentia de turism opereaza curse charter in perioada 19.06.2013 – 25.09.2013, in fiecare zi de miercuri. Tarifele pornesc de la 385 euro de persoana, pachetul incluzand: 7 nopti cazare hotel 3* cu mic dejun, zbor charter Tarom Otopeni – Mykonos – Otopeni, taxele de aeroport, transfer aeroport – hotel – aeroport, asistenta turistica in limba romana, asigurare medicala si storno, indiferent de varsta. Iti recomandam, de asemenea, sa nu ratezi reducerile early booking aplicate pana la 30 aprilie 2013, nici ofertele speciale si ofertele last minute din perioada de operare. Acum, in doar 1 ora si 45 de minute aterizezi pe plajele din Mykonos.



De ce Mykonos atrage peste un milion de turisti anual

Mykonos atrage ca un magnet turisti din intrega lume, inclusiv vedete precum Tom Hanks, Shakira, Lady Gaga, Steven Spielberg, Ronaldinho, Michael Douglas, Catherine Zeta Jones, Jean Paul Gaultier si multi altii. Si cand ne gandim la cele peste 300 de plaje pentru toate gusturile si orientarile, la viata de noapte trepidanta, la stilul de viata incendiar al localnicilor, la posibilitatea de a practica sporturi acvatice, la bucataria locala si la bogatia culturala a insulei, intelegem imediat de ce Mykonos atrage peste un milion de turisti anual.

Mykonos arata spectaculos si te va impresiona de cum vei vedea stradutele inguste, pavate cu piatra si casele cubice albe, de cum vei face cunostinta cu Mr. Petros – pelicanul prietenos care te asteapta in Portul Vechi si de cum vei savura louza - o gustare traditionala, sau kopanisti – un fel de branza picant - piperata, ce se potriveste de minune cu un pahar de ouzo.

Plimbare prin orasul - port Chora, poze la Biserica Panagia Paraportiani si cina romantica in Mica Venetie

Chora este capitala insulei si orasul port, fiind considerat Saint Tropez - ul Greciei. Te vor fermeca cu siguranta strazile serpuite pavate cu piatra si casele cubice vopsite in alb, cu balcoane mici, decorate cu frumoasele flori bougainvillea – nelipsite din peisajele grecesti.

Portul Central este alt punct de atractie important, cu un continuu zumzait pe faleza, la taverne si magazine.

La capatul esplanadei, inspre vest se afla unul dintre simbolurile insulei, Biserica Panagia Paraportiani, poate cea mai fotografiata biserica din Grecia. Este alcatuita din 4 biserici ce constituie baza pentru a 5-a, care este construita deasupra lor.

Mica Venetie este un cartier pitoresc ce se afla in partea de sud-vest a portului, format din case construite pe mare, de catre capitanii de vase instariti de pe insula.

Pe dealul batut de briza marina, ce se ridica in apropiere, se pot vedea celebrele mori de vânt – cea mai renumita atractie a “insulei vantului”, cum mai este numita Mykonos.

Plaja Paradise si Plaja Super Paradise – in topul celor peste 300 de plaje din Mykonos

Startul la distractie in Mykonos se da pe plajele Paradise si Super Paradise in Mykonos. Plaja Paradise este una dintre cele mai faimoase, accesibila si pentru nudisti. Plaja atrage in special grupurile de tineri deoarece aici muzica incanta timpanele 24 h/24. Langa Clubul Cavo Paradiso se afla cel mai mare camping de pe insula ce se lauda cu renumiti DJ, cum ar fi David Morales si DJ Tiesto. Fiind intre plajele Paganga si Super Paradise, este usor accesibila fie pe jos din Platis Gialos, cu autobuzul sau barca.

Plaja Super Paradise este la fel de faimoasa ca plaja Paradise. In ciuda denumirii, nu veni aici pentru a petrece o zi linistita – boxele imense duduie de muzica, iar petrecerile continua zi si noapte. Nuditatea este permisa in partea dreapta a plajei.

Ce-ti recomanda consultantii Cocktail Holidays sa nu ratezi in Mykonos:

  • Fa-i o poza pelicanului prietenos, Mr. Pedros, mascota oficiala a insulei de peste 50 de ani;
  • Morile de vant (unele dintre ele construite inca din secolul XVI-lea) – un reper de neocolit al insulei ce merita toata atentia ta; Daca vrei sa vezi interiorul unei mori de vant, poti sa vizitezi Muzeul de Agricultura;
  • Mica Venetie ce are casele construite chiar la marginea marii este un “must see”; Acesta este locul cel mai romantic de pe insula, mai ales cand, dupa amiaza tarziu, stand la unul dintre barurile stilate, se pot admira marea si apusul de soare;
  • Sa ajungi pe fascinanta insula Delos, la Templul lui Apollo si sa te lasi purtat in lumea mitologiei antice;
  • Mergi la Muzeul Arheologic unde poti admira sculpturi din marmura, ceramica si bijuterii recuperate din Delos, Renia si Mykonos;
  • Nu rata Biserica Panagia Paraportiani, una dintre structurile arhitecturale cele mai renumite din Grecia. Complexul este alcatuit din 5 biserici, iar constructia lor a inceput din anul 1425 si a fost finalizata abia in secolul XVII-lea;
  • La Muzeul Maritim poti admira o colectie impresionanta de nave din perioada pre-minoica pana la secolul al XIX-lea si artefacte marine legate de istoria navelor de pe Mykonos;
  • Pentru cumparaturi iti recomandam strada Matoyanni plina cu magazine, cafenele si baruri.

Pentru a vizualiza oferta completa pentru vacanta in Mykonos, click aici!

Advertorial

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele