Vacante

#concerte #vacanta

Minivacante pentru concertele 2008 din Europa

Un tip relativ nou de oferta la agentiile de turism il reprezinta pachetele pentru concertele din Europa. Pe piata romaneasca, acest fel de minivacanta a aparut in urma cu doi ani si pare sa prinda. Pachetul rezolva toate problemele turistului, oferindu-i transport, cazare si bilet la concert.

In 2007 peste 3.000 de romani au cumparat bilete la concertele din strainatate ale unor solisti sau formatii celebre. Astfel s-a nascut turismul cultural de concert, o noua sansa de venituri substantiale pentru agentii. Oferta contine de obicei variante, in functie de diversi factori, precum:

  • tipul de bilet: categoria I, II, etc. Uneori biletul este de tip “intrare generala”, ceea ce inseamna ca ti se asigura numai accesul pe gazon. Daca respectivul concert are loc intr-o sala, exista bilete cu loc in picioare chiar langa scena, bilete la loja, etc. Intregul pachet variaza in functie de alegerea biletului.
     
  • extra-servicii. Pachetul contine uneori nu doar biletul la concert, ci si chiar o invitatie la un cocktail organizat dupa eveniment, sau inaintea acestuia. Alte pachete contin tururi de oras si vizitarea principalelor obiective turistice, in zilele de dupa concert. the_cure_1Rezervarile se fac cu cateva luni inainte, daca asa cere agentia.
  •  

Biletul la concert nu poate fi vandut separat, ci in cadrul pachetului de servicii, care include transportul si cazarea. In cazul unei locatii apropiate de tara noastra, oferta poate propune transport cu autocarul, ceea ce inseamna deja un pret mai bun. In general artistii de la astfel de concerte sunt cautati pentru ca nu au ajuns inca sa sustina reprezentatii in Romania.

 

Este vorba despre solisti si formatii de renume, precum Bon Jovi sau Celine Dion . Daca vrei detalii despre ofertele la concertele 2008 Celine Dion, Mark Knopfler , Kylie Minogue, Bon Jovi, citeste articolul aici. Bruce Springsteen

 

Preturi la concerte

Pachetele pentru concertele din 2008 au aparut deja la agentiile de turism. Iti poti rezerva o minivacanta, cu totul inclus. O alta varianta este aceea de a pleca pe cont propriu. In acest caz, biletul la concert se achizitioneaza de pe site-urile internationale. Metallica Live Performance Locatia Praga Perioada 02 - 04 iunie 2008 Durata 3 zile (2 nopti) Tarif 130 euro Iron Maiden Locatia Praga Perioada 07 - 09 august 2007 Durata 2 nopti Tarif 176 euro The Cure Locatia Barcelona Perioada 08 - 11 martie 2008 Durata 4 zile (3 nopti) Tarif 387 euro Radiohead Locatia Dublin Perioada 05 - 10 iunie 2008 Durata 6 zile (5 nopti) Tarif 535 euro The Police Locatia Valencia Perioada 02 - 04 iulie 2008 Durata 3 zile (2 nopti) Tarif 435 euro Bruce Springsteen Locatia Paris Perioada 26 - 28 iunie 2008 Durata 3 zile (2 nopti) Tarif 296 euro. Celine Dion - Where does My Heart Beat Now

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea