Vacante

#belek #weekend #turcia #romania #litoral #mare #turisti #balcic #hotel #cazare #plaja #kemer

Minivacante pe litoral in vara 2008

Romanii care isi doresc sa faca plaja si baie in mare, dar care nu pot pleca in concediu, gasesc ofertele speciale de weekend, in tara si strainatate.

Daca alegi sa mergi la mare pe litoralul romanesc, gasesti cazare intre 50 si 300 lei pe noapte. Camerele la particulari si la pensiuni sunt in jur de 50 lei, cele mai ieftine. Hotelurile de lux pot atinge 300 lei pe noapte, in camera dubla. Drumul cu masina personala inseamna o cheltuiala cu benzina de 100 – 150 lei, dus-intors.

In Turcia, o minivacanta de 3 zile in Kemer iti asigura un confort de 5 stele, in care beneficiezi de sezlonguri, umbrele si saltele de plaja gratuite. Copiii se pot distra in piscina speciala pentru cei mici si in mini-club. Un pachet te costa 331 euro luna aceasta, pentru 3 nopti de cazare cu all inclusive (micul dejun, pranzul si cina, cafea, ceai, desert, cateva bauturi alcoolice si racoritoare de productie autohtona.)

Minisejururile din Belek , Turcia, au preturi de la 595 euro de persoana, pentru luna iulie, cu all inclusive. Cazarea se face la un hotel de 5 stele.

O minivacanta intr-un loc linistit, cu peisaje impresionante si costuri mici gasesti in Balcic. Este o vacanta potrivita pentru cei care isi doresc sa se odihneasca, sa faca plaja si plimbari cu prietenii, intr-o statiune straina, aproape de casa. Pentru un weekend in Balcic , Bulgaria, platesti intre 28 si 38 euro de persoana, intr-un hotel de 3 stele. Oferta asigura doua nopti de cazare cu mic dejun, in camera dubla. Se poate opta pentru transport, contra unei sume de 30 euro de persoana. Mai multe despre Balcic gasesti in Cat te costa un weekend in Balcic I.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea