Vacante

Minivacante de Dragobete

Cei care vor sa petreaca Ziua Indragostitilor in stil romanesc trebuie doar sa aleaga una dintre ofertele turistice de Dragobete . Excursiile si sejururile au loc la sfarsitul lunii februarie si sunt pentru toate buzunarele.

Cuplurile pot sa aleaga Bruxelles pentru 5 zile, la 250 euro de persoana. Oferta include 4 nopti de cazare la un hotel de 3 stele si biletul de avion cu tarif low cost. In statiunile montane din Romania preturile variaza in functie de zona si de hotel. Un sejur de 3 zile la Predeal te costa 630 RON de persoana.

In aceasta suma ai incluse cazarea cu pensiune completa, o cina romantica , accesul la spa si la internet-cafe. Cam toate hotelurile din tara promit servicii dedicate acestei sarbatori, cu aranjamente speciale in camera, cosuri cu flori sau fructe, o sticla de sampanie si cine romantice. Cuplurile care prefera zona Ardealului pot alege localitatile de langa Sighisoara sau Sibiu. Un sejur de 3 zile la o pensiune costa 120 RON de persoana, cu pensiune completa. In statiunea Bazda cuplurile de indragostiti petrec ziua de Dragobete departe de agitatia orasului, intr-o vale unde clima este mai blanda. Faptul ca este usor izolata si inconjurata de natura ofera turistilor linistea necesara unei relaxari totale. Se pun la dispozitie diverse servicii si facilitati precum piscina, parcare pazita, sauna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea