Vacante

# revelion malta #destinatii de vacanta #malta #malta vaporase #vacanta revelion

Malta – Revelion mediteranean de vis cu distractie, cultura si soare

Cu un amestec delicios arabo-italiano-britanic, Malta este o fortareata apreciata de turisti, dar si un loc romantic, plin de cladiri de vis, din calcar de culoarea mierii si de stradute inguste care duc spre mare. Iar pentru toate acestea, arhipelagul maltez reprezinta locul perfect atat pentru vacanta de vara, cat si pentru cea de iarna, ne asigura Mark Neville Farrugia, directorul agentiei Malta Travel.

 

De la barcile colorate ale pescarilor si pana la arhitectura sau bucatarie, Malta, tara aflata la doar doua ore de zbor fata de Romania, nu are cusur. Privita de pe mare, din departare, arata ca un castel din nisip perfect construit. Cand va apropiatii insa, de zidurile cu turnuri impunatoare, inconjurate de santuri de aparare, vi se taie rasuflarea. Iar senzatia o au atat tinerii veniti la distractie, cat si seniorii dornici de excursii la obiective turistice si de zile tihnite.

- Valetta e, de departe, bijuteria coroanei malteze. In inima orasului cu cea mai mare concentrare de monumente din lume troneaza Palatul Marilor Maestri, dovada celor 270 de ani de influenta politica si economica a cavalerilor maltezi. Iar acesta este doar unul din cele 320 de monumente pe care le puteti vizita daca alegeti sa petreceti Revelionul 2019, in Malta.

- "Un tur panoramic si un pranz in celebra statiune malteza St. Julians sunt propunerile noastre pentru a incepe Noul An, cu dreptul. E un tur bogat in informatii despre cultura si istoria acestui mic stat European, care se va incheia cu un pranz in cea mai animata statiune a Maltei", a spus directorul www.malta.ro.

In statiunea St. Julian's pare sa pulseze viata nebuna a Maltei, zona fiind cea mai cautata si mai populateadin insula. Si nimic din ce ofera acum nu nu mai aduce cu fostul sat pescaresc care a inflorit in timpul ocupatiei britanice. Acum face parte din acele destinatii turistice in care gasesti hoteluri de lux ori iahturi care-ti taie rasuflarea, dar si turisti veniti din toata lumea pentru distractii pana-n zori in cluburi de noapte, restaurant si baruri.

- Fortul Saint Elmo strajuieste coasta malteza de pe peninsula Sciberras care desparte cele doua mari porturi naturale ale Maltei. Dincolo de constructia in sine si de frumusetea stradutelor care-l inconjoara, fortul este special in perioada "Paradei Garzilor", un adevarat spectacol in care maltezi tineri sau cu tample albe reconstituie evenimente istorice autentice, cu tot cu salve de tun si parade fastuoase, spre deliciul turistilor veniti in cautarea vacantei de vis.

- Insula Gozo, a doua ca marime din arhipelag, care a pastrat mai mult din traditia rurala a vechilor locuitori ai Maltei trebuie sa ocupe de asemenea una din zilele vacantei de Revelion. Aveti de vazut frumoasa biserica Ta Pinu, singura nepictata pe interior - care cuprinde o expozitie cu obiecte donate de cei care au venit aici si s-au rugat, iar apoi au trait o minune -, dar nu puteti rata insa, nici "Grota Albastra", sau Templele Megalitice Hagar Qim.

Cat costa o vacanta de Revelion in Malta

Pentru a petrece Anul Nou, in Malta, intre 28 decembrie 2018 si 2 ianuarie 2019, avand incluse 5 nopti de cazare + mic dejun inclus, zbor Bucuresti – Malta – Bucuresti, bagaj de cala (20 kg) si de mana (10 kg), precum si asistenta turistica pe toata durata vacantei veti plati, conform ofertei early booking de pe site-ul www.malta.ro:

  • de la 395 euro/ persoana (Hotel Bella Vista 4*, cu demipensiune);
  • de la 398 euro/ persoana (Hotel Santana 4*, cu mic dejun);
  • de la 410 euro/ persoana (Hotel Solana 4*, cu mic dejun);
  • de la 599 euro/ persoana (Hotel Excelsior 5*, camera Bastion View, cu mic dejun).

Cina de Revelion 140 euro/persoana se organizeaza la hotel Excelsior 5


Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea