Vacante

#vulcan #nor de cenusa #companii aeriene #mae

MAE semnaleaza probleme de trafic aerian din cauza norului de cenusa

ministerul afacerilor externe atentioneaza cetatenii romani ca traficul aerian european poate sa sufere unele restrictii din cauza norului de cenusa provocat de vulcanul Grimsvotn. Evolutia situatiei privind aceste restrictii depinde de conditiile meteorologice din urmatoarea perioada.

Aeroportul din Berlin a fost inchis in jurul diminetii, astazi, 25 mai 2011. Autoritatea germana de siguranta aeriana estimeaza redeschiderea traficului aerian pana la sfarsitul zilei, se arata in comunicatul emis de MAE.

In Irlanda, companiile Ryanair si AerLingus si-au suspendat zborurile cu destinatia Scotia.

MAE mentioneaza ca nu exista restrictii aeriene in Islanda , Groenlanda, Insulele Feroe, Norvegia si Danemarca. In Regatul Tarilor de Jos si Suedia, traficul aerian este deschis, atat cel intern, cat si cel international. Exista, insa, posibilitatea unor intarzieri sau anulari de zboruri.

Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani sa contacteze, in prealabil, compania de unde si-au procurat biletul de transport, pentru a verifica daca orarul a suferit modificari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea