Vacante

#egipt #marea rosie #cairo #mae

MAE recomanda romanilor sa evite calatoriile in Egipt

Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza turistii romani cu privire la calatoriile in Egipt . In urma protestelor care au luat amploare in aceasta tara, ministerul recomanda romanilor sa evite deplasarile in aceasta zona, daca nu sunt absolut necesare.

Manifestarile stradale au loc in principalele orase din Egipt, neexistand inca date care sa arate ca tensiunile ar fi ajuns deja pe litoralul Marii Rosii, in statiunile predilecte pentru romanii care isi petrec vacanta in Egipt .

MAE a anuntat ca exista o linie telefonica permanenta la nivelul Departamentului Consular, care vine in sprijinul cetatenilor romani din aceasta zona. Cei care au nevoie de asistenta consulara de specialitate pot suna la: (0040) 21.319.68.70.

De asemenea, MAE recomanda cetatenilor aflati deja in Egipt si celor care se deplaseaza totusi in aceasta zona sa se adreseze Ambasadei Romaniei la Cairo pentru a-si anunta prezenta in regiune. Este recomandat ca acesti cetateni sa-si lase coordonatele personale pentru a putea fi contactati in caz de urgenta.

MAE atrage atentia cetatenilor romani care ignora advertismentele de calatorie ca orice deplasare se face pe propria raspundere, posibilitatile de interventie ale misiunilor diplomatice si oficiilor consulare fiind reduse in aceasta zona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea