Vacante

#vacanta luna de miere #hoteluri luna de miere # sfaturi de vacanta

Luna de miere si principalele probleme ale acestei vacante

Luna de miere poate fi foarte scumpa, iar oamenii nu stiu daca odata ajunsi la destinatie, vor avea cu adevarat vacanta la care au visat.

Iata principalele probleme legate de luna de miere si solutii pentru acestea:


Luna de miere va fi prea scumpa


De cele mai multe ori cuplurile isi doresc sa mearga in luna de miere intr-un loc exotic, unde nu-si petrec vacantele in mod obisnuit. In timp ce o vacanta de o saptamana in Turcia, intr-un hotel de 5 stele standard, costa 800, maxim 1000 euro pentru doua persoane, intr-un hotel de 5 stele de lux sau intr-o destinatie exotica, pretul depaseste 1000 euro de persoana.

De cele mai multe ori, grija banilor reprezinta o problema reala. Ceea ce poti face este sa pui bani deoparte cu un an inainte de nunta, intr-un cont special pentru vacanta voastra romantica.

Daca realizezi o lista pentru darurile de nunta cu lucrurile de care ai nevoie, in loc de cafetiere si masini de calcat poti solicita un cadou in bani, special pentru luna de miere. Daca mergi in capetele de sezon, poti plati la un hotel 5 stele de lux 900 euro in loc de 1500-2000 euro de persoana.

In destinatiile calduroase, cu sezon estival lung, in capetele de sezon este vreme frumoasa, se poate face baie in mare si plaja. O alta posibilitate este sa pleci intr-o croaziera in luna de miere. Intre ianuarie - martie este wave season, perioada ideala de programare a unei croaziere la preturi mici. Croazierele sunt unele dintre cele mai recomandate vacante de honeymoon.


Alegerea destinatiei pentru luna de miere


Multe cupluri se tem sa nu regrete ca au ales o anumita destinatie pentru luna de miere. Fa o lista cu preferintele tale si ale partenerului, apoi mergeti impreuna sa discutati cu un agent turistic. In mod sigur un specialist va poate propune o destinatie care corespunde nevoilor si asteptarilor voastre.


Siguranta personala constituie o problema la destinatie


In luna de miere trebuie sa te feresti de hotii de buzunare si de profitori ca in orice alta calatorie. Nu-ti lua cu tine inelul de diamant si foloseste o curea cu portofel, special conceputa pentru a avea banii asupra ta. Intereseaza-te pe site-ul MAE care sunt masurile de securitate recomandate pentru destinatia in care calatoresti.

Daca stai intr-un hotel bun, vei avea si seif in camera. Cere sfatul operatorului turistic si nu te aventura cu partenerul de viata in locuri rau famate.

Sursa foto: silverbirdsafari-africa.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea