Vacante

Luna de miere exotica in 2008

La Marea Bariera de Corali, pe Insula Heron, gasesti casute pe plaja special amenajate pentru a avea parte de intimitate.

 

Apartamentele au dormitoare spatioase cu baie, living si birou. Ajungi pe plaja prin aleea proprie, astfel incat nu esti deranjat de nimeni. Iubitorii de sporturi acvatice au o gama larga de variante: scuba diving , snorkelling, golf, tenis, ski nautic , windsurfing, parasailing, inotul, bungy jumping.

 

Pretul unui astfel de confort incepe de la 123 euro pe noapte, intr-un complex turistic de 4 stele. In pachet ai incluse micul dejun, pranzul si cina.

 

O luna de miere in gradini tropicale, de unde poti privi unele dintre cele mai impresionante apusuri de soare o poti trai in statiunea Kuta, Bali. Daca pleci in luna de miere in mai – iunie, platesti 1326 euro de persoana, pentru o saptamana. Esti primit cu ghirlande de flori si veti savura impreuna un tort al indragostitilor si o cina romantica .

 

Pachetul include bilet de avion , transfer aeroport, 7 nopti de cazare, mic dejun, excursii in Ubud, Besakih si un tur al insulei. Pentru taxa de aeroport trebuie sa mai platesti cam 315 euro.

 

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea