Vacante

#egipt #sharm el-sheikh #hawaii #croaziera #vacanta #honeymoon #luna de miere

Luna de miere, de la plajele tropicale la bungalow-uri salbatice I

In anotimpul nuntilor, o luna de miere perfecta este vacanta care se reflecteaza in personalitatea celor doi proaspat casatoriti. Destinatia ideala pentru tine poate fi in trendul acestui an. Sau poate fi o alegere individuala, de suflet.

Ne-am gandit asadar sa va prezentam cateva destinatii pentru luna de miere, traditionale si originale, care sa-ti ofere cat mai multe posibilitati. Decizia iti apartine.

hawaii-honeymoonLuna de miere traditional - exotica: In paradisul insulelor

Plaje nesfarsite si un baldachin pentru doi, toropeala unei dupa amieze cu fosnet de palmier si aripi de delfin in taietura valurilor, cam asa se prefigureaza simbolul lunii de miere, in conceptia traditionala. Daca rasfoiesti cataloagele operatorilor de turism, gasesti sejururi de tip honeymoon cu destinatii senzationale si nume sonore: Tunisia, Seychelles, Malaezia, Maldive, Malta, Bali ...

Una dintre destinatiile care ocupa mereu un loc de top pentru luna de miere este Hawaii. Atmosfera relaxanta, plamadita din aromele plantelor, suntele muzicii hawaiene si panoramele naturale incredibile fac din Hawaii destinatia ideala pentru o vacanta honeymoon. Aerul este imbibat de parfumul florilor exotice, precum plumeria, plajele sunt foarte curate si neaglomerate, scaldate de ape turcoaz. Este si firesc ca Hawaii-ul sa se afle in topul listei pentru destinatiile lunii de miere, avand in vedere ca aceleasi insule sunt faimoase pentru numarul mare al celor care aleg sa se casatoreasca aici.

Viziteaza insula Kauai, cea mai veche si mai nordica dintre principalele insule hawaiene. Kauai este o scena in aer liber, cu vegetatie luxurianta, cascade impresionante, canioane si flora tropicala, care i-au adus renumele de “Insula Gradina”. In Kauai, iti recomandam plaja Haena, cunoscuta mai ales din filmele hollywood-iene, gratie peisajelor impresionante. Tot in Hawaii traiesti experienta celui mai frumos apus de soare, pe plaja Waikiki.

Iti recomandam hotelul Kauai Marriott Resort&Beach Club Home, din Hawaii. Pachetele honeymoon incepe de la 309 euro pe noapte si includ diverse facilitati: facilitati de luxe pentru doi, zi de golf, sampanie si capsuni, o noapte gratuita in plus, discounturi la spa si la beach club.

Sharm el-Sheikh1Luna de miere cu activitati polivalente: De la plaja la scubadiving, shopping si wellness

Unele cupluri isi planifica o luna de miere mai lunga, intr-un complex hotelier exotic. Daca nu-ti imaginezi o vacanta relaxanta, pe plaja, timp de doua saptamani, poti oricand sa combini clipele de reverie cu momentele antrenante, oferite de un program diversificat. Iti recomandam complexul Sharm el-Sheikh, din Egipt. Statiunea pune la dispozitia turistilor hoteluri de 5 stele si numeroase posibilitati pentru sporturi de apa, shopping si distractie.

Daca sunteti firi active, atunci luna voastra de miere va fi una sportiva. Alege sa faci snorkeling, windsurfing, sau mergeti impreuna intr-un safari in desert, pe cocoasa unei camile. In Shark's Bay gasesti centre de scufundari, care iti vor oferi o experienta unica, intr-unul dintre cele mai frumoase locuri din lume cu recifuri de corali.

Pentru o zi de cumparaturi, incearca mall-urile din Sharm el-Sheikh , pentru ca dispun de o mare diversitate de produse, de la bijuterii la haine de piele, vase si carti. Cand vrei doar sa te relaxezi la soare, mergi pe una dintre plajele private din golful Na'ama Beach, dotata cu toate conditiile unui lux .

Hotelurile egiptene de categorie superioara au pachete pentru luna de miere, care includ un welcome drink, un cos cu fructe in camera, un tort de nunta, gratuitati si reduceri la sala de sport, sauna sau jacuzzi. Altele ofera o camera cu vedere la mare sau un apartament, fara extra charge.

Un hotel potrivit pentru luna de miere in Sharm el-Sheikh este Four Seasons. Cuplurilor de proaspat casatoriti li se ofera o cina romantica, o noapte intr-o tabara de beduini si un masaj pentru doi. Masajul are loc intr-o sala special amenajata pentru cupluri, in spa-ul hotelului. O camera costa in jur de 420 euro pe noapte. Hotelul Ritz – Conrad, din Sharm El-Sheikh, propune pachetele “ masaj in doi, timp de o ora, intr-un cort arab; transferul la aeroport. Biletul de avion Bucuresti - Cairo - Sharm el Sheikh costa aproximativ 495 euro de persoana. Taxa de viza este 20 euro, iar pentru asigurarea de calatorie, mai trebuie sa dai 35 lei de persoana, acoperind un sejur de 8 zile.

croaziera luna de miere2Croaziere romantice pentru luna de miere

O posibilitate de a-ti incepe viata impreuna cu persoana iubita este aceea de a pleca cu ea intr-o croaziera. Leganatul valurilor, savuratul cafelei dimineata pe terasa inconjurata de ape, serviciile de calitate si echipajul care se ingrijeste de dorintele tale pot fi destule motive sa alegi o croaziera. Nimic nu este mia romantic decat sa navighezi impreuna cu persoana iubita, savurand apusurile de soare. Banii pe care ii investesti in croaziera includ toate serviciile de care vei avea nevoie, fiind o vacanta all inclusive , astfel incat eventualele cheltuieli suplimentare vor exista numai daca vrei tu. O croaziera iti deschide noi orizonturi, oferindu-ti posibilitatea sa ajungi pe insule izolate si salbatice. Adormi intr-un loc si te trezesti in altul, fara sa fi fost nevoie sa-ti faci bagajul sau sa depui vreun efort.

Ca sa te asiguri ca totul se desfasoara corect, planifica o astfel de vacanta cu 6 luni inainte. Cu cat faci rezervarea mai devreme, cu atat creste gradul de eligibilitate pentru diverse discounturi. In acelasi timp, ai destula vreme ca sa te pregatesti financiar, mai ales ca inainte vor fi cheltuielile de nunta.

Este important sa intrebi compania de croaziere sau agentia de turism regulile privind numele de familie. Acesta trebuie sa fie acelasi pe biletul de calatorie si in pasaport. Deasemenea, nu uita acasa certificatul de casatorie, in cazul in care acesta ti se solicita.

O croaziera pe Mediterana, cu o durata de 8 zile, incepe de la 659 euro de persoana, cu imbarcare din Barcelona. Se viziteaza Tunisia, Malta, Sicilia, Roma si Montecarlo, iar serviciile de la bord sunt in sistem all inclusive , la categoria 4 stele.

Four Seasons Wailea Maui

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea