Vacante

#mission ranch hotel #restaurante maria maria #coppola resorts #localuri vedete

Locuri din lume unde esti gazduit de vedete internationale

Cei care isi doresc sa guste din viata dulce a vedetelor internationale pot alege ca destinatie de vacanta una dintre resedintele acestora, amenajate in spatii luxoase de cazare. Alte locuri pe care celebritatile si-au pus amprenta sunt restaurante faimoase, care vorbesc despre cultura locala.
 

Mission Ranch Hotel


Mission Ranch Hotel este un complex hotelier din California, care ofera turistilor panorame asupra Point Lobos, Plajei Carmel River si Oceanului Pacific. Mission Ranch Hotel este o ferma care dateaza de la 1800 si care a fost restaurata de catre Clint Eastwood.

Actorul a locuit aici o buna bucata de timp si a transformat ferma intr-un resort hotelier perfect pentru cine corporate, vacante cu familia, nunti si escapade romantice. Tot aici se afla si Clubul Mission Ranck Tennis and Fitness.
 

Restaurantele Maria Maria


In Danville, Walnut Creek (California) si Austin (Texas) se afla restaurantele Maria Maria cu meniuri inspirate de Carlos Santana. In aceste restaurante, turistii savureaza preparate din gastronomia mexicana realizate intr-o maniera moderna, surprizatoare. Intreg decorul este inspirat de muzica lui Santana.
 

Coppola Resorts


Coppola Resorts sunt hoteluri ecologice premiate preocupate de ajutarea comunitatii locale si a satelor traditionale. Resorturile hoteliere se afla in America Centrala si ofera turistilor sejururi de lux, diversitate naturala si programe de aventura.

Blancaneaux Lodge si Turtle Inn din Belize au intrat in Sustainable Tourism Program derulat de Rainforest Alliance. Totodata, resorturile hoteliere au devenit parte din STEP (Sustainable Travel International's global Sustainable Tourism Eco-Certification Program).
 

Ground Zero Blues Club


Una dintre cele mai interesante destinatii culinare si culturale din Statele Unite este Ground Zero Blues Club. Unul dintre patroni este actorul Morgan Freeman. Vizitatorii au parte de gratare si se pot distra in clubul de noapte.

Localul se afla in orasul istoric Clarksdale. Ground Zero Blues Club a fost fondat pentru a celebra cultura blues-ului din aceasta regiune a tarii. Aici au spectacole unii dintre cei mai buni artisti ai blues-ului. Vizitatorii se delecteaza cu pranzuri pe baza de legume proaspete, hamburgeri traditionali suculenti, peste prajit si gratar de porc.

Sursa foto: missionranchcarmel.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea