Vacante

#litoral #oferte de vacanta

Litoral 2008 cu exotism

Ofertele pentru litoral sunt disponibile la agentiile de turism, cu reduceri de 10%-15%, pentru rezervarile pana la finalul lunilor martie si aprilie.

Preturile variaza in functie de destinatie, cele mai accesibile ramanand zone precum Turcia, Grecia si Bulgaria. Gasesti insa si pachete de vacanta pentru insulele exotice, la preturi care se invart in jurul sumei de 1000 de euro.

Litoral 2008 in Costa Brava , Spania

In Costa Brava vin turisti din toata lumea, gratie climei placute din perioada estivala si curselor low cost care s-au dezvoltat aici. Turistii sunt intampinati de soarele Mediteranei cu ape limpezi si de zonele pitoresti cu palmieri si localuri traditionale. Plajele de foarta buna calitate au incurajat construirea unui numar mare de hoteluri si apartamente. La un hotel de 3 stele aflat la 55 km de Barcelona costa intre 312 si 48 euro camera pe noapte, cu demipensiune. Pretul este valabil pentru perioada iulie-august 2008. Un sejur minim implica 3 nopti de cazare. Yasmine Hammamet1

Litoral 2008 in Yasmine Hammamet, Tunisia

In perioada iunie-iulie 2008, un sejur de o saptamana costa 538 euro de persoana.

Pachetul include transportul cu avionul, transferul la hotel, cazarea la un hotel de 4 stele cu demipensiune, asistenta turistica. Taxele de aeroport si asigurarile ajung la un total de 115 euro. Statiunea yasmine hammamet este denumita dupa floarea de iasomie, simbol al vietii si al fericirii. Statiunea cuprinde piete de tip medina, parcuri tematice, casinouri, centre de thalassoterapie, magazine, cafenele, gradini si diverse tipuri de distractii. Iubitorii de plimbari au 1.500 de metri care alcatuiesc promenada de-a lungul tarmului.

Litoral 2008 in Anantara, Maldives

Un bungalow pe North male Atoll costa 790 euro pentru un sejur de 7 nopti, cu mic dejun. Pachetul all inclusive ajunge la 1069 euro de persoana. Fiecare bungalow are propria gradina si terasa, aer conditionat, TV, mini bar, telefon si uscator de par . Transportul cu avionul nu este inclus. Un bilet pentru Maldive costa aproximativ 1200 euro. Iubitorii de sporturi nautice gasesc pe acest atol destinatia perfecta. Daca esti amator de obiective turistice, viziteaza The Grand Friday Mosque in Male. Cu o vechime de peste 400 de ani, este un exemplar remarcabil de arhitectura antica islamica. Mai poti vizita Muzeul National, care contine colectiile sultanilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea