Vacante

#italia #lido di jesolo #litoral #statiune

Lido de Jesolo, vacanta la plaja in Italia

, una dintre cele mai lungi si mai frumoase statiuni ale Italiei isi asteapta turistii si in acest an.

Cu o plaja de 15 km coborand in Marea Adriaticii, statiunea se afla in regiunea Venoto, in apropierea Venetiei.

De ce sa mergi in Lido di Jesolo

Statiunea are o mare diversitate naturala, de la munti si grote la stanci, golfuri si plaje, rezervatii naturale, un parc de , vai si lagune.

Cei care vor sa viziteze obiective turistice au destule posibilitati de petrecere a timpului liber. In Lido di Jesolo vizitezi Basilica Aquileia cu mozaicuri romane, orasele artistice Cividale, San Daniele, Spilimbergom, capitala Trieste cu un palat datand din secolul al XV-lea si un teatru roman antic, orasul Udine si mai ales Venetia.

In Lido di Jesolo te poti plimba printre stradutele comerciale, ticsite de ateliere mestesugaresti si artizanale, cafenele, discoteci, restaurante traditionale , magazine, etc. La Cattolica se afla un parc acvatic si un delfinariu.

Pentru suma de 60 euro faci o excursie in laguna venetiana. Printre micile insule din zona se afla si Murano, vestita pe plan international pentru productia de sticla. Ca sa ajungi in Verona, la casa Julietei, trebuie sa platesti 60 euro de persoana. Cam acelasi pret il au si excursiile in Venetia. 

Iubitorii de au la dispozitie mai multe variante, pe litoral: wind-surfing, scutter race, yahting, pescuit subacvatic , etc.

Cat costa sejururile in Lido di Jesolo pentru vara 2008

In luna august, un hotel de 3 stele are camere duble la 53 euro pe zi, de persoana. In functei de perioada aleasa, se poate ca oferta sa fie pentru un sejur de minin 7 nopti, cu demipensiune.

Pentru 4 stele platesti 720 euro in iulie si august. Oferta include 7 nopti de cazare cu mic dejun si cina, bilet de avion, sezlong si umbrela gratuite la piscina. Pentru copiii intre 3 si 7 ani se acorda o reducere de 50% din pretul de cazare.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea