Vacante

# Hotelul de Gheata de la Balea Lac #hotel de gheata #balea lac

Liber la cazare la Hotelul de Gheata de la Balea Lac. Cat costa o camera si care este tema de anul acesta

Pentru al 13-lea an, Hotelul de Gheata de la Balea Lac isi deschide portile! Zeci de turisti au platit cazarea in templul de gheata inca din prima zi in care va functiona, respectiv 23 decembrie.

Hotelul de Gheata de la Balea Lac este ocupat, deja, in proportie de100% pentru sarbatorile de iarna.

In cele 14 camere construite din gheata, turiştii vor regasi, sculptate, vedete ale muzicii romaneşti şi internationale, intre care Corina Chiriac, Holograf, Freddie Mercury şi membrii trupei Queen, Elvis Presley, Michael Jackson, Prince, ABBA, Madonna, Peter Maffay, BZN şi The Rolling Stones.

Hotelul de Gheata de la Balea Lac este ocupat, deja, in proportie de suta la suta pentru sarbatorile de iarna, chiar daca inca nu au fost finalizate lucrarile. Zeci de turişti au platit cazarea in templul de gheata inca din prima zi in care va functiona, respectiv 23 decembrie.

Bernhard Moestl, directorul de marketing al Hotelului de Gheata, a declarat ca nu mai exista niciun loc de cazare pentru perioada 23 – 31 decembrie, toate camerele, precum şi cele 6 iglu-uri fiind ocupate de turişti care şi-au facut rezervare din timp.

“Lucrarile de constructie ale Hotelului de Gheata sunt in curs de finalizare. Variatiile bruşte de temperatura din judetul Sibiu nu au intarziat constructia de la Balea Lac a celui mai mare proiect de iarna din intreaga tara. Deschiderea pentru vizitare şi cazare incepe din 23 decembrie. In prezent, va putem spune ca nu mai sunt locuri de cazare pentru sarbatori. Pana in 31 decembrie nu mai e niciun loc”, a spus Bernhard Moestl, directorul de marketing al Hotelului de Gheata.

Potrivit directorului de marketing, hotelul va avea 14 camere şi 6 iglu-uri. O noapte de cazare intr-o camera de gheata costa 100 de euro.
Toti cei care vor petrece noaptea in inedita constructie vor primi ceai cald şi paturi groase, astfel incat nu vor simti atat de tare temperaturile extrem de scazute de la Balea Lac.

Sursa foto: us24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea