Vacante

#laponia #destinatii de vacanta #vacanta de iarna

La ce pret se ridica o vacanta de iarna in Laponia

Vacanta de iarna in Laponia este un experienta pe care orice familie trebuie sa o aiba cel putin o data in viata. Laponia este o destinatie de top pentru sarbatorile de iarna atat pentru copii, cat si pentru adulti, gratie numeroaselor activitati de vacanta si atractii pe care le are. Cu toate acestea, o vacanta cu familia in Laponia constituie o investitie importanta.

Iata la ce pret se ridica o astfel de vacanta in sezonul rece:


Cat costa un pachet de vacanta in Laponia

Pentru o vacanta cu familia in Laponia, este necesara o investitie care depaseste 1000 euro. Astfel, un pachet de 5 zile costa 1400 euro de persoana. Avantajul consta in faptul ca minorii pot fi cazati in camera cu parintii, la pret redus.

Un pachet standard include biletul de avion, transferurile intre aeroport si hotel, cazarea cu mic dejun, precum si diverse servicii si facilitati. De exemplu, in pretul de baza sunt asigurate imbracamintea termoizolanta, insotitorul de grup, ghizii locali, una sau doua cine festive, precum si cateva excursii.

In general, excursiile incluse in pretul pachetului sunt facute in cele mai importante obiective turistice ale Laponiei: Satul lui Mos Craciun si mese festive alaturi de Mos Craciun.

La pretul pachetului se adauga taxele de aeroport in valoare de 95 euro de persoana (obligatorii) si cheltuieli pe servicii si facilitati optionale.


Cat te costa excursiile locale in Laponia

In Laponia se organizeaza o serie de excursii, unele de interes pentru adulti, altele atractive pentru cei mici. Astfel, adultii pot sa se inscrie la un snowmobile safari cu pescuit la copca, contra unei sume de 130 euro.

Un alt tip de safari in natura foarte popular in randul turistilor este safariul cu caini Husky, la 70 euro de persoana pentru adulti si 55 euro pentru copii.

O excursie in natura potrivita pentru toata familia este plimbarea cu incaltamintea pentru zapada (snowshoes). Excursia se face cu ghid si costa 50 euro pentru adulti si 35 euro pentru copii.


Cat te costa mancarea in Laponia

In Laponia, una dintre cele mai bune metode de a economisi este sa optezi pentru cazare cu doua mese pe zi.

Turistii care iau masa in oras platesc pentru un praz in jur de 15 euro de persoana. O pizza costa aproximativ 10 euro. Bauturile alcoolice la restaurant sunt mai scumpe. Astfel, o bere la 0.5 l poate costa 5 euro. Un suc acidulat costa 2-3 euro la restaurant. Cei care merg la fastfood platesc 7 euro pentru un meniu cu burgeri.

Sursa foto: travel-to-lapland.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea