Vacante

#vacanta #concerte #vacanta 2012 #concerte vacanta

La ce concerte poti merge in vacanta, in 2012

In 2012 ai ocazia sa-ti vezi artistii preferati in concert in Europa. Daca optezi pentru pachetele de vacanta complexe, gasesti oferte la agentiile de turism care includ biletul de avion si mai multe variante de cazari, in functie de hotel.


Concerte in aprilie 2012


Fanii au ocazia sa-si vada interpretii preferati in concert in Viena, in luna aprilie. Concertul Il Divo &Orchestra are loc pe Wiener Stadthalle pe data de 20 aprilie 2012. O vacanta la acest concert costa de la 190 euro de persoana. Pachetul asigura cazarea cu mic dejun, bilet la concert cu loc pe scaun si taxa de livrare a biletelor.


Concerte in mai 2012


Unul dintre cele mai asteptate concerte din 2012 este cel sustinut de Andre Rieu pe Wiener Stadthalle. Spectacolul are loc pe 8 mai 2012.

Un pachet de vacanta la acest concert costa de la 220 euro de persoana. Pretul asigura 2 nopti de cazare cu mic dejun in hoteluri de 4 stele, bilet la concert cu loc pe scaun si taxa de livrarea a biletelor. Andre Rieu mai are concerte in Salzburg, Budapesta si Graz in luna mai.


Concerte in iunie 2012

 

Pe 4 iunie Coldplay sustine un concert in Londra, pe Emirates Stadium. Un minipachet de 1 singura noapte de cazare costa 210 euro, pret in care intra cazarea cu masa si biletul la spectacol.

In iunie, Viena gazduieste spectacolul - Alegria. Acesta are loc in Wiener Stadthalle D, intre 20 si 24 iunie 2012. Gasesti la agentiile de turism pachete de vacanta care au incluse cazarea si biletul la spectacol. O vacanta de 4 zile costa 290 euro de persoana. Pachetul asigura cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 4 stele, biletul la Cirque Du Soleil cu loc pe scaun si taxa de livrare a biletelor in Romania.

Tot in iunie, in Barcelona are loc concertul lui Lenny Kravitz. Este vorba despre concertul de promovare al ultimului material discografic, intitulat " ". Evenimentul se desfasoara pe 3 iunie la Sant Jordi.

Un pachet la acest concert costa de la 400 euro de persoana. In pret sunt incluse biletul de avion, 4 nopti de cazare cu mic dejun, taxa de aeroport si biletul la concert.


Concerte in iulie 2012

 

La Milano are loc pe 7 iulie un concert The Cure. O vacanta costa de la 210 euro de persoana pentru 2 nopti de cazare cu mic dejun si bilet la spectacol. Concertul se desfasoara pe Fiera Rho.

Sursa foto: ahevents.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea