Vacante

# turism israel #israel

Israel poate fi vizitat virtual

 

Cand stai acasa ca urmare a regulilor de distantare sociala impuse prin ordonanta militara din cauza COVID-19, poti calatori virtual oriunde vrei. Nu te costa nimic si iti poti face planuri de vacanta pentru momentul in care lucrurile vor reveni la normal. Israel poate fi vizitat virtual, spre exemplu, si la fel poti face si cu alte tari, cu ajutorul aplicatiei harta Europei sau local, harta Romaniei.

Criza COVID-19 a lovit in plin turismul si pe cei care aveau planuite vacante in urmatoarea perioada. De city-break-uri nici nu mai poate fi vorba in perioada urmatoare, de vacante de Paste sau de 1 Mai nici atat. Multe tari isi inchid granitele si limiteaza accesul persoanelor straine pe teritoriul lor pentru a preveni raspandirea noului coronavirus, in contextul pandemiei, asa ca la vacante putem doar sa visam.

Cum aproape nimeni nu mai calatoreste in aceasta perioada, turismul a ajuns pe butuci, insa internetul nu are bariere legate de distantarea sociala.

Ministerul Turismului din Israel a decis sa organizeze tururi virtuale pentru turistii izolati la domiciliu in aceasta perioada. Puteti "cutreiera" de acasa prin Ieruslim, prin desertul Negev, prin Tel Aviv si puteti vedea cele mai atractive obiective turistice din confortul fotoliului favorit.

Un tur virtual prin Ierusalim ofera o panorama a orasului vazuta de pe Zidul Plangerii, te poarta apoi pe la Biserica Sfantului Mormant si chiar la Mormantul Sfant, la moscheea Al-Aqsa si pe Muntele Maslinilor, dar si prin pietele colorate ale orasului.

Un tur virtual in Desertul Negev, care acopera mai mult de jumatate din suprafata Israelului, este o alternativa mai racoroasa a unei calatorii in aceasta zona. Natura asterne in fata privitorului peisaje rare - cascade, pesteri, cratere, situri arheologice, orase - si aproape ca vei simti temperaturile ridicate.

Ministerul Turismului din Israel a realizat tururi virtuale si pentru locuri faimoase din Tel Aviv, cum ar fi Eilat Marina, Cetatea Jaffa sau Piata Carmel.

Daca vreti sa planuiti o vacanta in Israel sau oriunde altundeva pentru perioada post-criza, accesati aplicatia Harta Europei pentru tururi virtuale care va vor ajuta sa va alegeti destinatiile favorite. Pentru cei care vor dori sa calatoreasca cu masina pentru a se bucura mai intens de experienta, aplicatia Distante Rutiere Europa te ajuta sa stabilesti traseele favorite si sa afli toate detaliile de care ai nevoie pentru o vacanta la volan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea