Vacante

#insule #caraibe #insule secrete

Insule secrete din Caraibe care te vor face sa visezi la Paradis

Plaje intinse cu un nisip alb ca de zahar, recife de corali spectaculoase, ape cristaline de un turcoaz cum numai in filme vezi si apusuri de soare fantastice. Ce poate fi mai frumos decat un sejur in minunatul arhipeleag al Caraibelor?

Insa daca nu doresti sa "lupti" cu sutele de mii de turisti care vin aici in fiecare an, editorii CNN ti-au pregatit o lisa de insule caraibiene mai putin cunoscute.

Cayo Espanto

Chiar in largul coastei Belizei, Cayo Espanto, aceasta micuta insula privata din Marea Caraibelor are putin peste 16.000 de metri patrati, suficient spatiu pentru cele sase vile de lux si un bungalow aflat deasupra apei. Pretul unei camere aici porneste de la 1.495 de dolari pe noapte.

Dominica

Parte din Antilele Lesser, Dominica este o insula acoperita de jungla, care atrage anual mii de turisti pasionati de calatoriile in natura. O noapte in hotelul Secret Bay, aflat pe o stanca de pe coasta nord-vestica a insulei, pleaca de la 360 de dolari.

Insula Guana

Insula Guana este casa a mai mult de 50 de specii de pasari, 14 specii de reptile si 200 de plante si insecte. Aici exista un resort privat care adaposteste 19 casute de vacanta si cinci vile somptuoase, acestea din urma beneficiind de piscine private. Tot aici exista si un restaurant imens, un centru de sporturi de apa si un bar. Camerele pe noapte costa de la 695 de dolari.

Isla Holbox

Cu o lungime de 40 de km, Isla Holbox este unul din cele mai bune locuri de pe planeta unde poti face snorkeling (inot-scufundare la suprafata apei) alaturi de rechinii balena care migreaza in apele de aici in fiecare an, intre lunile iunie si septembrie. Enormele creaturi marine sunt inofensive pentru oameni, hranindu-se cu plancton si pesti mici. Dintre optiunile de cazare, hotelul CasaSandra are camere al caror pret incepe de la 233 de dolari pe noapte.

Petit St. Vincent

Un alt paradis caraibian mai putin cunoscut este si micuta insula Petit St. Vincent care face parte din Grenada, un grup de mai multe insulite. Cele 22 de vile de aici nu au telefoane sau internet astfel ca nu iti ramane decat sa te relaxezi facand scufundari alaturi de testoasele marina si plimbandu-te in natura. Pretul unei camere de hotel porneste de la 1.100 de dolari.

Sursa foto: luxuryfloridalife.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea