Vacante

#St. George #insule drumetii #drumetii #vacanta vara #angel #italia #destinatii de vacanta #florida #sardinia #california #insule

Insule pentru drumetii, destinatia ideala a verii

Daca iti doresti o vacanta de neuitat, departe de agitatia zilnica poti opta pentru o vacanta pe o insula. Alege insa o insula unde poti face drumetii daca nu esti genul de persoana care sa stea toata ziua la plaja. Iata trei dintre cele mai fascinante insule pe care le poti vizita.

Insula St. George, Florida

Sursa foto: spontaneousagenda.com

Insula St. George este o adevarata bijuterie, inconjurata de apele cristaline ale Golfului de nord al Mexicului. Insula se intinde pe o suprafata de aproximativ 30 kilometri lungime iti poate oferi neumarate posibilitati de petrecere a timpului liber. De la drumetii, pana la baruri, restaurante, cafenele si magazine de unde poti cumpara suveniruri.

Aproximativ jumatate din suprafata insulei este "acoperita" de un parc pitoresc. Tarmul insulei este format dintr-o fasie lunga de plaje cu nisip foarte fin.

Aici poti face drumetii pe potecile de lemn din interiorul parcului, unde orizonturile sunt dominate de copaci inalti si paduri de pin maritim. Cand obosesti, te poti odihni pe plaja, unde poti savura un cocktail racoritor.

Daca esti hotarat sa vizitezi Insula St. George, sau orice alt loc din Florida, poti gasi oferte de vacanta pe teamdeals.ro.

 

Sursa foto principala: pcwallart.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea