Vacante

#targul de turism al romaniei #oferte de vacanta # destinatii vacanta 2012 #targul de turism al romaniei 2012 #oferte de vacanta 2012

Incepe Targul de Turism al Romaniei, editia de primavara 2012

Targul de Turism al Romaniei incepe joi, 15 martie 2012, la Centrul Expozitional Romexpo. TTR este singurul targ de turism din primavara 2012 care se desfasoara la Bucuresti si aduce vizitatorilor oferte noi de vacanta pentru acest an.
 

Targul de Turism al Romaniei in 2012


TTR este organizat de Romexpo in parteneriat cu FPTR (Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc ), Camerele de Comert si Industrie din Romania, ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania), ANTREC (Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural) si OPTBR (Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania).

TTR, aflat la editia XXVII, va fi deschis de joi pana duminica, incepand cu orele 10:00. La eveniment participa peste 200 de expozanti pe o suprafata de 15.000 mp. Targul este dedicat profesionistilor din domeniu si publicului dornic sa-si gaseasca cea mai buna oferta pentru vacanta din 2012.

La TTR, in aceasta primavara, participa 28 de tari, cu reprezentanti oficiali, de grup sau individuali. Evenimentul aduna cele mai importante firme de profil, agentii de turism , tour-operatori, organizatori de congrese, hoteluri, pensiuni, organizatii patronale, edituri, asociatii profesionale, televiziuni, site-uri, reviste si bloguri consacrate.
 

Ce oferte gasesti la targ


Vizitatorii au posibilitatea de a alege dintre ofertele pentru sezonul estival 2012, in destinatii din Romania si strainatate. Alte ofere se refera la vacante in statiunile balneare de tratament, destinatii exotice , oferte pentru turismul de afaceri, vacante rurale, turismul de aventura etc.

Cei care isi rezerva si cumpara un pachet de vacanta in perioada desfasurarii targului vor beneficia de discounturi. Alte discounturi disponibile la targ sunt cele pentru ofertele de vacanta early booking. Pana pe 31 martie se vand vacante la preturi reduse pentru vacanta de vara 2012. Dupa 1 aprilie, exista in continuare oferte cu reduceri, dar acestea sunt mai mici.

Targul de turism se va desfasura in pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5 si C6 din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO. Joi, vineri si sambata, targul este deschis pana la orele 18:00. Duminica, argul isi inchide portile la orele 16:00.

Sursa foto: travelblat.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea