Vacante

#targul de turism al romaniei #ttr #targul de turism al romaniei 2010 #targ de turism #vacante

Incepe Targul de Turism al Romaniei, editia de primavara 2010

Cel de-al doilea targ de turism al primaverii, in Bucuresti, se deschide astazi, 25 martie 2010 si va functiona pana duminica, 28 martie. Evenimentul international este dedicat tuturor operatorilor activi din domeniul turismului, precum si potentialilor turisti care isi cauta o oferta de vacanta.

Cei care isi cauta o vacanta au inca o sansa sa sa viziteze un targ de turism in aceasta primavara, pentru a gasi oferte de vacanta in perioada imediat urmatoare, precum si pachete pentru vara si urmatoarele luni.

Cea de-a 23-a editie a TTR-ului este deschisa la Romexpo, de joi pana duminica. La eveniment participa peste 240 de expozanti din 18 tari, turism , asociatii patronale, profesionale si de promovare din turism. Turistii pot primi astfel informatii de la specialisti, cu privire la petrecerea vacantelor de Paste, 1 Mai si de vara.

Ministerul Dezvoltarii Regionale promoveaza prin intermediul programului "Turist in Romania" cele mai importante turism din Romania si cele mai importante destinatii ale tarii. De asemenea, ministerul promoveaza programele agreate de asociatiile patronale si profesionale din turism, programe care vin cu oferte speciale si cu reduceri pentru vacante.

Cei interesati sa calatoreasca in zona Horezu sauin  Apuseni, au ocazia sa viziteze standul Asociatiei "Depresiunea Horezu" si "Administratia Parcului Natonal Apuseni".

Targul de Turism al Romaniei are doua editii, una de primavara si una de toamna, editii prin care promoveaza un numar mare de destinatii turistice.

Afla ce noutati gasesti la targ, mergand aici !


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea