Vacante

#charter #paste

In vacanta de Paste se pleaca cu charterul

Ofertele agentiilor de turism pentru au atras interesul publicului, in special pentru destinatii precum Grecia. Un mare succes in acest an il au ofertele .

In plus, s-au introdus noi curse charter , pentru a diversifica oferta si a da posibilitatea romanilor din toate orasele Romaniei sa profite de pachetele de Paste. Astfel, in acest an s-a lansat un charter cu plecare din Cluj, care va zbura spre Tunisia.

80.000 de romani vor face Pastele in strainatate

In unele cazuri s-a suplimentat numarul de locuri, pentru a face fata cererii. Aproximativ 80.000 de romani au rezervat o vacanta de Paste peste hotare. Acest lucru implica o crestere de peste 25% fata de anul 2007, conform ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism).

Sarbatoarea de Paste si mini-vacanta de 1 Mai aduc agentiilor de turism incasari de 40 de milioane de euro.

Preferatele in acest an sunt Grecia, Egipt, Tunisia , Malta si Bulgaria. Tarilor invecinate, cu traditie ortodoxa , li se alatura tarile cu o clima calda, precum Kenya sau Insulele din Oceanul Indian.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea