Vacante

# carantina pe yaht # vacanta tailanda #tailanda

In Thailanda petreci carantina pe yacht

Carantina este obligatorie in Thailanda pentru toti cei care intra in tara, pe o perioada de doua saptamani. Turistii insa vor fi privilegiati. Acestia isi pot petrece cele doua saptamani obligatorii ed carantina la bordul unui iaht, potrivit digi24.ro.

Cu aceasta masura pentru turisti, guvernul spera ca se va produce venituri de peste 50 de milioane de dolari in aceasta ramura de a turismului.

Programul are ca scop relansarea industriei turismului din Thailanda, afectata grav de pandemia de coronavirus.

Potrivit autoritatilor programul le va permite vizitatorilor cu teste negative de coronavirus sa-si petreaca carantina la bordul unui iaht sau a unui mic vas de croaziera in Phuket. Peste 100 de ambarcatiuni vor lua parte la acest proiect odata ce porneste oficial.

O alta regula pentru turisti este ca acestia sa poarte o bratara care le monitorizeaza semnele vitale, inclusiv temperatura si tensiunea, dar care urmareste si locatia purtatorului prin GPS. Dispozitivul poate transmite informatii si din larg, pe o raza de 10 kilometri.

Noile masuri sunt luate deoarece tara este puternic afectata de pandemie. Thailanda se baza pe veniturile aduse de turisti, iar numarul acestora a scazut drastic de la 50.000 pe zi, la doar cateva sute.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea