Vacante

#destinatii de vacanta #cazare hotel #hoteluri noi #hoteluri low cost

Hotelurile noi: de la arhitectura ondulata la hoteluri low cost

De la arhitectura ondulata la hoteluri low cost si picturi murale cu acrobati la circ, cele mai noi hoteluri si proiecte de hoteluri vin cu oferte si servicii inedite.

Hotelurile noi surprind cu un design inedit sau cu servicii moderne, puse la dispozitia clientilor. Iata unele dintre cele mai noi hoteluri si proiecte de hoteluri:


Ikea, primul hotel low cost


Retailerul de mobila Ikea planuieste sa construiasca un lant hotelier low cost in Europa. Conceputul hotelului este desprins dintr-un trend al cazarii ieftine si atractive. "Hotelurile de designer cu buget restrans sunt astazi segmentul cu cea mai rapida dezvoltare" a spus Harald Muller, senior executive la Inter Ikea, citat de publicatia Sydney Morning Herald.

Este posibil ca primul hotel Ikea sa se deschida in Germania in 2014. Alte posibile locatii de hoteluri sunt in Marea Britanie, Scandinavia, Austria, Belgia, dar si in tarile Europei de Est. Desi pare de asteptat, hotelul low cost nu va fi amenajat cu mobila Ikea. Compania Inter Ikea care cuprinde si magazinele Ikea detine deja cateva hoteluri in lume.


Radisson Blu, hotelul ondulat din Chicago


In 2011 s-a deschis in Chicago hotelul Radisson Blu. Hotel de 4 stele are o arhitectura ondulata, inedita, care cuprinde 81 de etaje si 334 de camere. Hotelul pune la dispozitia clientilor sai un teren de baschet, o sala de sport, o piscina si o pista de alergare. Cei care vor sa stea la Radisson Blu in Chicago trebuie sa scoata din buzunar de la 200 USD pe noapte.


25hours Hotel, hotelul cu circ din Viena


25hours Hotel se afla in Viena, intr-o zona centrala, in apropiere de muzee si obiective turistice. Hotelul de 4 stele are un design unic, in care elementele vintage de design se combina cu monbilierul modern si cu o tematica de circ. Camerele de hotel sunt dotate cu aer conditionat, acces wireless gratuit, TV, chicineta. O camera costa de la 120 euro pe noapte. 25hours Hotel este un hotel de 4 stele si a fost deschis in 2011. De asemenea, hotelul apare in lista celor mai bune hoteluri noi realizata de Conde Nast Traveler.

Sursa foto: yelp.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea