Vacante

#hoteluri #destinatii de vacanta #zone viticole #destinatii viticole

Hoteluri de vis in tinutul vinului

Destinatiile viticole incep sa fie din ce in ce mai apreciate si cautate atat de iubitorii licorii lui Bachus, cat si de turistii care sunt vor sa invete tainele celor mai gustoase si nobile vinuri din lume. Iata care sunt cele mai bune hoteluri situate in zone viticole, unde te poti bucura de cel mai frumoase peisaje, cea mai buna mancare traditionala si poti degusta zeci de sortimente de vin.


Hotel Four Seasons, Florenta


Ai de gand sa vizitezi Florenta? Minunat, vei impusca doi iepuri dintr-o lovitura. Te vei putea bucura de senzationalele peisaje ale orasului si vei putea vizita regiunea Chianti, unde poti degusta cele mai nobile vinuri albe, rosii si roz. De la Hotelul Four Seasons, pana la zona viticola drumul dureaza doar 40 de minute.


Auberge du Soleil, Napa Valley


Statiunea Auberge du Soleil este locul ideal pentru tine, daca esti iubitor al vinului. Este vorba despre o statiune situata in Napa Valley, California, o zona renumita pentru calitatea vinurilor. La Auberge du Soleil, vinul este atat de bun, incat i s-a dus faima in toata lumea.


La Closerie de Fronsac, Bordeaux


La Closerie de Fronsac nu este chiar un hotel, ci mai degraba un conac frumos, un castel al vinului, dupa cum ii spun localnicii. Aici te bucuri nu doar de peisajele cu aer frantuzesc, ci si de vinuri de cea mai buna calitate. Nu degeaba se spune ca la Bordeaux se produc vinuri cu arome unice.


Hospederia del Vino, La Rioja


Hospederia del Vino din regiunea La Rioja, Spania, poate fi locul ideal de cazare. Acest hotel de vin iti poate crea cea mai relaxanta vacanta, intrucat regiunea Rioja este recunoscuta pentru podgoriile locale. Vinurile de aici reprezinta o adevarata desfatare pentru papilele gustative. Rosii, rose sau albe, vinurile din Rioja te vor atrage ca un magnet iar si iar.


Allison Inn & Spa, Oregon


Allison Inn & Spa din Oregon, Statele Unite ale Americii, este un hotel de vin ce iti ofera o priveliste incredibila. La aceasta se adauga dupa-amiezile pline de distractie pe care le poti petrece la podgoriile locale. Acest hotel este recunoscut pentru terapia prin vin pe care o pune la dispozitia turistilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea