Vacante

#destinatii de vacanta #restaurante #baruri #hoteluri

Hoteluri cu cele mai interesante baruri si restaurante din lume

Hotelurile de top isi seduc clientii cu baruri si restaurante de lux, cu o arhitectura inedita si un design somptuos si indraznet. Aceasta este reteta atragerii unui numar impresionant de turisti anual, pentru acele hoteluri capabile sa isi tina oaspetii aproape.

Iata cateva hoteluri cu cele mai interesante baruri si restaurante din lume:


Ayana Resort@Spa, Bali

In complexul hotelier Ayana Resort@Spa din Bali exista un bar cu totul special. Rock Bar este construit pe o stanca la 14 metri deasupra Oceanului Indian. Pentru a ajunge aici, clientii hotelului trebuie sa coboare cu o telecabina speciala. Rock Bar-ul este cel mai bun loc pentru a privi apusul de soare in Bali, spun cunoscatorii.


Hotel Le Bristol, Paris

Le Bristol este un hotel renumit in Paris, construit in anii '20, de care sunt legate nume importante precum Coco Chanel, Gali sau Picasso. Una dintre cele mai luxoase si impresionante zone ale hotelului este barul. Acesta are pardoseala din marmura, candelabre si sculpturi florale. Amenajat cu mobilier antic, elegant, Le Bar din Hotel le Bristol este unul dintre cele mai sofisticate locuri pentru a savura un cocktail.


The Empire Hotel, New York

Empire Hotel se afla in Upper West Side din New York si este un hotel de lux, apreciat in special pentru barul de pe acoperis: Rooftop Bar and Lounge. Barul este construit cu podea si tavan de sticla, cu spatii in aer liber si spatii inchise. Aici au loc petreceri cu DJ, prezentari de moda si tot aici obisnuiesc sa vina vedetele sa se distreze.


Gran Hotel La Perla, Pamplona

Gran Hotel La Perla este un hotel de lux din Pamplona, Spania, care era pe vremuri frecventat de scriitorul Hemingway si de Charlie Chaplin. Hotelul dispune de un bar luxos si de un restaurant aflat la parter, de unde clientii pot vedea ce se intampla afara in timpul sarbatorii San Fermin. Restaurantul exclusivist a primit mai multe premii si este considerat unul dintre cele mai bune locuri pentru a manca preparate traditionale spaniole.


Hyatt, Shanghai

Hotelul Hyatt din Shanghai detine un bar, Vue Bar, celebru pentru panorama asupra orasului. Barul se afla la ultimul etaj si este cunoscut ca cel mai bun loc pentru a vedea Shanghai-ul de la inaltime. Barul este amenajat cu lemn si detine un jacuzzi urias la intrare.



Sursa foto: nickburgoyne.co
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea