Vacante

#destinatii de vacanta #hotel de lux #cazare hotel

Hoteluri cu bai de vis

Baile de vis ale hotelurilor de lux sunt spatii amenajate pentru a crea o atmosfera speciala si pentru a oferi turistilor experiente unice, in propria lor camera de hotel.

Iata cateva hoteluri cu bai de vis:


Southern Ocean Lodge, Australia


Southern Ocean Lodge este un hotel de lux din Insula Kangaroo, in Australia. Hotelul se afla pe o stanca, oferind imagini panoramice asupra Oceanului Antarctic si a insulei. Hotelul ofera sejururi intime, intr-o atmosfera relaxanta si sofisticata.

Cei care isi doresc o experienta deosebita pot alege camera denumita Ocean Retreat, cu o baie impresionanta. Baia are o cada moderna, independenta, precum si un dus supradimensionat cu efect de ploaie. Pentru un plus de intimitate, pavilionul Osprey are o baie deschisa, cu panorama asupra naturii salbatice. Baia este construita din granit sculptat manual, are incalzire prin pardoseala si un dus luxos cu efect de ploaie.


Six Senses Ninh Van Bay, Viietnam


Six Senses Ninh Van Bay este un hotel de lux din Golful Ninh Van, in Vietnam. Hotelul ofera panorame deosebite asupra Marii Chinei de Sud, cu plaja nisipoasa si profilarea muntilor in zare. Complexul hotelier este accesibil numai dinspre apa si este alcatuit din cateva zeci de vile cu piscina, aflate pe plaja sau cocotate pe dealuri. Baia este dotata cu cada cu baldachin si balcon, in aer liber. Prosoapele sunt realizate de designeri.


Tongsai Bay Cottages&Hotel, Thailanda


Tongsai Bay Cottages&Hotel este un hotel aflat in Bophut, in Thailanda. Turistii pot fi cazati intr-o camera a carei baie este o terasa in aer liber, cu cada, plante si sezlonguri pentru plaja sau relaxare.


The Ritz-Carlton, Singapore


The Ritz-Carlton este un hotel din Singapore apreciat pentru baile sale luxoase si panoramice. Turistii pot face baie in cada, privind pe fereastra imensa care ofera o panorama de sus asupra orasului.


Huvafen Fushi, Maldive


Nimic nu este mai relaxant decat sa stai in cada si sa privesti marea turcoaz. In Maldive, un hotel din atolul North Male ofera o astfel de experienta. Huvafen Fushi detine camere cu baie indoor, outdoor si semi outdoor, astfel incat indeplineste si cele mai exigente gusturi.


Oberoi Amarvilas, India

 

Oberoi Amarvilas este un hotel de lux din Agra, in India. Turistii care isi doresc un sejur romantic pot sta la acest hotel unde au ocazia sa se relaxeze ore intregi in baie. Baia este decorata cu petale de trandafiri si cu lumini difuze, cu o cada mare pentru doua persoane si fereastra imensa. Panorama vazuta din baie este una dintre cele mai romantice: Taj Mahalul.


Onsen Hot Pools, Noua Zeelanda


Onsen Hot Pools este un hotel aflat in Queenstown, in Noua Zeelanda. Specialitatea hotelului sunt piscinele cu apa termala. Turistii cazati aici pot avea in camera propria lor piscina de acest tip. In acelasi timp, baile au ferestre mari sau sunt decorate cu lumanari pentru o atmosfera romantica, ideala pentru cuplurile care isi doresc o vacanta departe de lume.

Sursa foto: gettinghomedesign.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea