Vacante

#hotel #cazare #preturi #destinatii #facebook

HotelPeeps aduce pe Facebook tarife reduse la vacante

Compania Zitec a lansat pe Facebook o noua functie, Price Trends, apartinand de HotelPeeps. Aceasta le arata utilizatorilor cand pot sa gaseasca cazare mai ieftina la hotel in diverse orase din lume.

Compania Zitec este unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online. Aceasta ofera utilizatorilor posibilitatea de a gasi cele mai bune variante de cazare, unele dintre preturi fiind chiar si cu 50% mai ieftine. Acestea acopera o perioada de pana la 4-6 luni.

Pentru preturile medii pentru fiecare oras sunt luate in calcul toate ofertele de cazare pe o perioada de 4 luni din momentul in care se face cautarea, la nivel de zi. La baza sistemelor de cautare sunt 7 sisteme internationale de rezervari.

Astfel, utilizatorul alege orasul care il intereseaza, iar dupa ce-l selecteaza, poate vedea preturile medii pentru cazare. Destinatiile acoperite sunt in numar de 15: Paris, Londra, Barcelona, New York, Roma, Rio de Janeiro , Amsterdam, Viena, Florenta, Beijing, Shanghai, Istanbul, Atena Venetia si Valencia.

HotelPeeps este prima aplicatie Facebook lansata de Zitec in luna martie 2010 si a fost conceputa pentru a sprijini turistii in alegerea locurilor de cazare. HotelPeeps prezinta recomandari de hoteluri din partea prietenilor apropiati si a acelora care au fost in acel oras sau statiune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea