Vacante

#risc epidemiologic ridicat # lista rosie #risc epidemiologic #grecia

Grecia, trecuta pe lista rosie. Numarul cazurilor de Covid a explodat pe cele mai vizitate insule

 

Grecia a fost trecuta pe lista rosie din cauza numarului mare de cazuri covid. Tara elena a ajuns la o rata de incidenta de 3,46 la mie. Romanii nevaccinati impotriva coronavirusului care se intorc de acolo vor intra in carantina pentru 14 zile, incepand de duminica, cu unele exceptii. 

La intoarcerea in Romania, nu vor intra in carantina cetatenii vaccinati impotriva coronavirusului cu schema completa de cel putin 10 zile si cei care au fost infectati cu coronavirus in ultimele 180 de zile si nu mai devreme de ultimele 14 zile.

Vor fi scutiti de carantina si copiii cu varsta pana in 3 ani, dar si adolescentii care vor prezenta un test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore.

Pe langa Grecia, pe lista tarilor din zona rosie se mai afla: Mare Britanie, Insulele Virgine Britanice, Irlanda, Spania, Portugalia, Olanda, Cipru, Malta, Monaco, Georgia, Cuba, Maldive, Panama, Bahamas, Argentina, Columbia. Lista continua cu: Jersey, Insula Man, Fiji, Gibraltar, Seychelles, Botswana, Tunisia, Malaysia, Mongolia, Andorra, Curacao, Libia, Namibia, Kazahstan, Kuweit, Iran, Insulele Virgine ale Statelor Unite, Africa de Sud, Irak, Costa Rica, Brazilia, Nepal si India.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea