Vacante

#paris #new york #cartea recordurilor #craciun #brazi #vizitatori

Goana dupa cei mai frumosi brazi de Craciun

Brazii de Craciun sunt unele dintre cele mai mari atractii turistice de sarbatori. Amplasati strategic in spatii vaste, brazii de Craciun atrag atat localnicii, cat si strainii dornici sa se bucure de atmosfera festiva a sarbatorilor de iarna. In 2012, cel mai inalt brad de Craciun a fost ridicat in Franta.

Iata unde gasesti cei mai frumosi brazi de Craciun:

Brad de Craciun in Paris

Paris se lauda anul acesta cu cel mai inalt brad de Craciun din Europa. Bradul se afla in Place de la Concorde si are aceeasi inaltime cu cea a Obeliscului, 35 de metri. Inaugurarea bradului se face astazi, 6 decembrie 2012. Bradul din Paris poate fi vazut pana pe 3 ianuarie 2013.

Daca iti petreci vacanta la Paris, profita de decoratiunile festive din centrul orasului si fa o plimbare pe jos din Champs-Elysees pana in Place de la Concorde. Pe celebrul bulevard se afla o piata de Craciun deschisa pana pe 6 ianuarie 2013. In piata ajungi cu metroul, coborand la statia Concorde. O vacanta de Craciun la Paris costa 300 euro. Pachetul asigura 3 nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele si biletul de avion.

 

Brad de Craciun in Rio de Janeiro

In Rio de Janeiro a fost construit in acest an cel mai mare brad plutitor din lume. La inceputul lunii decembrie, mii de oameni s-au adunat in Laguna Rodrigo de Freitas din Rio de Janeiro pentru a asista la festivitatile de deschidere a sezonului de sarbatori.

Bradul plutitor din Brazilia are 85 de metri inaltime, cantareste 542 de tone si este impodobit cu 3.1 milioane de luminite. Bradul, sustinut de 11 platforme uriase, a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai inalt brad de Craciun aflat pe apa. Costul unei vacante de o saptamana la Rio de Janeiro de Craciun incepe de la 2.000 euro de persoana.

 

Brad de Craciun in New York

 

Bradul de Craciun din Rockefeller Center, in New York, este unul dintre cei mai cunoscuti brazi de sarbatori din lume. Bradul de Craciun din Rockefeller Center are o traditie lunga, care a inceput in 1931. Aparut in multe filme si in ghidurile turistice, bradul a devenit o imagine emblematica a New Yorkului de sarbatori. Anul acesta, bradul de Craciun din Rockefeller Center are 24 metri inaltime si 15 metri latime.


Rockefeller Center are zilnic de 750.000 de vizitatori in perioada in care bradul este prezent, conform Bloomberg Businesweek. Pretul unei  vacante de o saptamana in New York de Craciun porneste de la 1.400 de euro.



Sursa foto: transportationissuesdaily.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea