Vacante

#mall #mall china #florentia village #oras italian

Florentia Village - orasul mall, construit de chinezi ca replica a celebrului oras italian Florenta

Imaginatia chinezilor depaseste orice limita, indiferent de domeniul de activitate. Mai nou, acestia au lansat un mall care este o copie fidela a orasului ialian, Florenta.


Centrul comercial se numeste Florentia Village si este o replica fidela a orasului cu acelasi nume. Ideea acestui mall a pornit de la faptul ca aceasta este o alternativa ieftina si la indemana pentru fanii orasului italian, care nu isi permit insa sa ajunga in Europa.

Mall-ul are canale, fantani, mozaicuri, restaurante si magazine ale unor marci celebre. Este practic vorba despre o clona a orasului Florenta.
 

Magazine si cumparaturi de lux in Florentia Village

In Florentia Village se gasesc diverse marci europene de lux, precum Fendi, Gucci si Prada.

Orasul mall se afla in apropiere de portul Tianjin, contine 200 de magazine si atrage, zilnic, intre 10.000 si 25.000 de vizitatori.



Cu toate ca este un oras mall, localnicii, dar si turistii de pretutindeni nu vin in Florentia Village doar pentru a face cumparaturi. Mall-ul a devenit, inca de la lansarea care a avut loc in anul 2011, un obiectiv turistic foarte apreciat.



Atat chinezii, cat si turistii din intreaga lume sunt fascinati de Florentia Village, de complexitatea acestuia si de exactitatea cu care a fost copiat dupa orasul original. Unii dintre vizitatori sunt uimiti de perfectiunea cu care a fost realizat si multi spun ca mall-ul este mult mai bine realizat decat ambasada Italiei in China.



Chinezii au mai copiat, la un moment dat, un orasel austriac, insa la momentul respeciv austriecii s-au revoltat si nu au fost de acord cu aceasta contructie. Italienii insa par sa fie de acord cu Florentia Village - mai mult decat atat, orasul mall a fost construit de un dezvoltator italian, in schimbul sumei de 220 de milioane de dolari.


Ce poti face in Florentia Village

Daca ajungi in orasul mall te vei putea plimba pe strazile identice cu cele ale orasului italian, vei putea servi masa la restaurante cu specific italian si vei putea face cumparaturi de la cele mai luxoase branduri din lume, pe care le vei gasi pe toate in acelasi loc.

Sursa foto: imxiqi.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea