Vacante

#copii #tabere #oferte #perfect tour

Excursii inedite pentru copilul tau, doar cu Perfect Tour!

Excursiile scolare sunt foarte importante pentru dezvoltarea copilului tau! Scopul lor educativ este incontestabil: copilul invata sa socializeze si sa se integreze in grupuri, isi dezvolta abilitati comunicationale, descopera aptitudini de care nu era constient nici el, nici tu in calitate de parinte, intra in posesia unor informatii care ii vor modela background-ul educational.

Excursiile scolare organizate de Perfect Tour sunt unice pe piata din Romania, iar unicitatea consta in abordarea diferita a acestui concept si transformarea lui in excursii active si educative ale elevilor.

Astfel, o excursie scolara trebuie sa implice activ copilul la nivel teoretic cat si practic, trebuie sa aiba o tema in functie de specificul national al destinatiei alese (de exemplu la Hollywood: Lumea filmului si a regiei) si obiective clare (copilul trebuie sa deprinda in urma programului: cunostinte despre film, actorie, regie, lectii de dictie si prezenta scenica, roluri interpretate si filmari ale realizarilor). Taberele si excursiile propuse se diferentiaza prin: alegerea celor mai bune locatii in functie de multiple variabile: varsta, personalitatea copilului, dorinta lui de a cunoaste lucruri din anumite domenii, pasiuni, insotitorul de grup care este si animator si are experienta in domeniul turistic si educational.

Programele educative propuse sunt speciale (ca destinatie si ca activitati inedite): la Viena vom  merge in Parcul Minopolis si copiii vor putea practica orice meserie isi doresc, iar la Schonbrunn  vor participa la unul dintre workshopurile artistice organizate. Lectiile de echitatie sunt o surpriza special pusa la cale pentru cei mici. In Paris cel mai faimos parc de distractii Disneyland Paris asteapta copiii cu cea mai larga gama de distractii pentru toate varstele.

In Praga va conducem copiii in Muzeul legendelor si fantomelor: Aguapalace si participam la lectii de teatru si dans. In Bulgaria sau Grecia se organizeaza tabere sportive sau artistice (de pictura, dans, sah, muzica, jocuri de orientare, ski si escaladari). In Egipt activitatile se centreaza pe descoperirea misterelor faraonilor.

In Italia copiii descopera istoria Imperiului Roman si participa la workshopuri dedicate preparatelor culinare traditionale, prelucrarii sticlelor sau workshopuri dedicate fabricarii mastilor de carnaval in Venetia.

In Germania copiii vor afla cum se prepara covrigeii Pretzels si cum s-a inventat ursuletul Teddy, vor afla tainele ciocolatei si ii vor vedea pe muzicantii din Bremen. In Rusia micutii vor afla tainele tarilor si vor afla cum se confectioneaza papusile rusesti. O lectie speciala de patinaj este rezervata pentru copilul tau!

In Slovacia copiii vor face vizite in pesteri spectaculoase, vizite in castele renumite si la Gradina Zoologica unde vor admira rarisimul leu alb.

In Romania programele sunt la fel de atractive: vizite la rezervatii si ferme, in cele mai cunoscute zone turistice (Praid, Rucar, Maramures, Bucovina, Gura Sibiului) si practicarea unor activitati educative: olarit, turism , arta si cunoastere a obiceiurilor populare, intalniri cu oameni de seama, artisti cunoscuti.

Prin alegerea unei excursii scolare cu Perfect Tour toata lumea castiga : copiii vor avea parte de o experienta de care isi vor aduce aminte toata viata, o vacanta activa , cu workshopuri si activitati practice alaturi de  prieteni noi, parintii nu-si vor face griji pentru siguranta copiilor, iar profesorii vor interactiona cu elevii lor si intr-un cadru informal si educativ in acelasi timp.

Perfect Tour

Cum poti participa la concurs
 

Premiul concursului consta dintr-un pachet care contine:

- un card de calatorie in valoare de 50 EUR,
- un memory stick,
- o minge antistres,
- o rama foto si
- o pernita avion.

Concursul se desfasoara in perioada 17 februarie - 3 martie 2010.

Pentru a participa la concurs te rugam sa intri pe forum dand click aici si sa raspunzi corect la intrebare. Va fi premiat cel mai interesant raspuns.

Nu uita ca pentru a posta pe forum trebuie sa ai cont pe Acasa.ro. Daca nu ai deja un cont, deschide un cont nou. Te rugam sa verifici ca ai datele personale completate corect in contul tau de pe Acasa.ro.

Castigatorul va fi anuntat pe email si in pagina de concurs.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea