Vacante

#vatra dornei

Excursie in Vatra Dornei

Aflata in nordul tarii, in judetul Suceava, in Vatra Dornei ai diverse posibilitati de petrecere a vacantei : ski pe partiile acoperite de zapada cam 120 zile pe an ; tratamente balneo in apele minerale ; drumetii pe munte ; circuite la manastiri ; pescuit pe Bistrita ; alte sporturi precum parapanta , river-rafting, ciclism montan.

Daca iti place sa te plimbi pe munte ai de ales dintre traseele spre Dealul Negru, Runcul Mare, Varful Ousorul, Muntele Barnarelul, Masivul Calimani, etc. Exista si posibilitatea de a urca cu telescaunul pana in varful Dealului Negru. Iarna exista partii de ski de dificultate medie, instalatii pe cablu, patinoar si partie de sanie si de ski de fond.

Unele dintre sporturile mai solicitante sunt mountain bike -ul, parapanta, river-raftingul. Cei care ajung in Vatra Dornei in februarie participa la Serbarile Zapezii , cu dans, sport, muzica si multa zapada. In aceasta perioada o camera la o casa particulara sau o pensiune te costa 60-70 RON pe noapte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea