Vacante

Euro 2008 ieftineste vacantele

Cel mai important eveniment sportiv din aceasta luna are loc in Elvetia. Agentiile de turism au pregatit demult oferte pentru Euro 2008 , iar suporterii vor fi nevoiti sa plateasca bani seriosi pentru a ajunge in Geneva, Berna, Zurich sau Berna.

Pachetele propuse de agentiile de turism pentru Euro 2008 incep de la 270 euro si pot depasi 2600 de euro. In oferte sunt incluse numai transportul cu avionul sau autocarul, cazarea la hotel cu mic dejun si vizitarea catorva obiective turistice. Biletele la meciuri se achita individual de catre turisti.

Berna ElvetiaUn sejur de 11 zile costa 2490 euro de persoana, pachetul incluzand zbor low cost si vizitarea Zurich -ului. Pentru a-i atrage pe turisti, agentiile au anuntat ca in cazul in care invinge Romania, vacanta cumparata va costa mai putin cu un sfert din pretul de vanzare.

Daca romanii joaca 6 meciuri a cate 3 goluri fiecare, atunci turistii se vor bucura de o reducere de 26 de procente din pretul achitat. In acest calcul intra numai golurile inscrise in 90 de minute, exceptand insa cele de departajare.

Ofertele cu discounturi in functie de performantele , , Cipru, Tenerife , Antalya.

 
Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea