Vacante

#oferte turistice 1 Mai #destinatii vacanta 1 mai #vacanta 1 mai #destinatii de vacanta #oferte 1 mai #minivacanta de 1 Mai

Escapade inedite de 1 Mai

Pentru toti romanii ziua de 1 Mai este o sarbatoare cu adevarat indragita si asteptata. Ea reprezinta o noua ocazie ideala de relaxare si voie buna alaturi de cei dragi, fie la un picnic, fie chiar intr-o excursie.

Semnificatia zilei pleaca mult mai departe de simpla "Zi internationala a muncii". Pentru multi dintre noi, aceasta reprezinta ocazia cu care dam startul sezonului estival si liber la vacantele de vara.

Cu atat mai mult atunci cand, la fel ca si in acest an, 1 Mai cade intr-o zi de vineri, si ne ofera bucuria unui weekend prelungit, ideal pentru cateva zile de relaxare.

Mini vacantele de 1 Mai sunt la mare cautare din doua considerente foarte practice! In primul rand acestea sunt destul de accesibile ca pret, fiind sejururi de scurta durata, de 3 pana la 5 nopti de cazare, calculate la tarif de extrasezon turistic. Iar in al doilea rand, vremea este ideala atat pentru o vacanta de tip city break, cat si pentru o vacanta pe litoral.

Beach Break - un City Break... pe litoral!

Mai nou, Agentia de Turism Terra Vista, promoveaza un concept inedit de vacante denumite Beach Break: destinatii europene ce imbina elementele unui city break, cu cele ale unui sejur pe litoral. Altfel spus, un fel de 2 in 1 extrem de atragator si avantajos!

Sunt variante de vacanta ce garanteaza ca nu ai sa te plictisesti sub nici o forma. Vei putea alege sa lenevesti la soare pe o plaja, sa faci shopping, sau sa vizitezi obiectivele turistice importante din oras. Principalele destinatii pe care Agentia Terra Vista le recomanda sunt Larnaca din Cipru, Sorrento, Ischia, Barcelona, Insula Capri, Malta si Catania din Sicilia. Ofertele sunt foarte bune si pornesc de la numai 196 euro pentru 3 nopti de cazare, incluzand transportul cu avionul din Bucuresti pentru destinatia Cipru.

Plimbari cu balonul prin Cappadocia!

Daca un beach break nu este ceva suficient de atractiv pentru tine, Agentia Terra Vista vine cu o propunere de nerefuzat! Te invita sa alegi oferte in suberba Cappadocia, Turcia, pentru a te bucura de minunatele privelisti si apusuri de soare romantice pe care le ofera acesta locatie unica in lume.

Nu exista turisti care sa se fi intors fara pareri si impresii foarte bune cu privire la aceasta destinatie!

Aceste sejururi includ cazarea, biletul de avion, transfer VIP pentru hotel, si mai mult, un bonus deosebit oferit de agentie: o plimbare cu balonul cu aer cald. O astfel de plimbare in mod normal costa peste 120 de euro, prin urmare, e vorba de un bonus frumos.

Cea mai avantajoasa destinatie litoral!

Pe de alta parte, daca doresti sa petreci 1 Mai exclusiv pe litoral si sa-ti pregatesti tenul pentru vara, Bulgaria pare sa fie la mare cautare, si vine cu oferte foarte bune, de la numai 71 euro pentru 3 nopti de cazare cu All Inclusive in Obzor. Sau mai bine, poti avea parte de un hotel de 5 stele cu numai 154 de euro alegand Melia Grand Hermitage din Nisipurile de Aur. Aici puteti vedea toate ofertele pentru Bulgaria!

Alege sa petreci acest weekend deosebit de 1 Mai inconjurat de cele mai speciale persoane din viata ta si astfel, distractia si voia buna sunt garantate indiferent de locul unde vei alege sa fii!

Iti dorim distractie placuta de 1 Mai!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea