Vacante

#activitati la mare #vacanta pe litoral # vacanta la mare # plaja sensiblu #sensiblu

Distractie la superlativ si bronz fara griji pe plaja Sensiblu! Imprieteneste-te si tu cu soarele

Soare, nisip fierbinte, briza sarata a marii, sunetul valurilor care se sparg la mal. Toate aceste senzatii te insotesc in fiecare concediu la mare. Dar ce-ar fi ca la toate acestea sa adaugi si alte activitati distractive si un bronz fara riscuri? Plaja Sensiblu te asteapta cu multe surprize, care se vor concretiza in amintiri de neuitat si sfaturi sanatoase pentru un bronz durabil si sigur.

Situata in Mamaia, in apropierea Cazinoului si a farmaciei Sensiblu, plaja Sensiblu are o capacitate de 400 de locuri/sezlonguri si este pregatita sa primeasca turisti de toate varstele. In plus, un specialist Sensiblu iti va sta in permanenta la dispozitie cu sfaturi privind protectia solara adecvata sau pentru a-ti raspunde la orice alta intrebare legata de afectiunile de sezon.

Sa stai toata ziua la plaja si sa te racoresti in mare poate deveni plictistor la un moment dat, asa ca Plaja Sensiblu te invita sa participi la cursuri de yoga si zumba sau sa joci volei, iar celor mici le-a pregatit o zona special amenajata cu jucarii pentru nisip si tobogan gonflabil.

Plaja Sensiblu iti ofera toate acestea pentru ca tu sa te bucuri de mult asteptata vacanta fara grija arsurilor solare si sa ai la dispozitie toate ingredientele unui concediu reusit.

Plaja Sensiblu te asteapta sa te imprietenesti cu soarele si vara aceasta!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea