Vacante

#operatori de turism #all inclusive #demipensiune #bulgaria #vacanta bulgaria

Dilema Turistului in 2013 – All Inclusive sau Demipensiune?

Se poate afirma fara putinta de tagada faptul ca in ultimii 5 ani conceptul All Inclusive aplicat in Bulgaria a fost imbratisat cu succes de catre clientii din Romania, iar in acest moment sunt la vanzare sute de hoteluri care ofera doar acest sistem de masa. Si totusi – sunt alternative pentru alt tip de masa?

Clientii ce doresc All Inclusive au invatat un lucru foarte clar – achita totul in avans – iar cheltuielile la fata locului sunt minime, sau lipsesc cu desavarsire. Cele trei mese sunt bufet, intre mesele principale au diverse gustari, iar bauturile curg in valuri intre 10:00 si 23:00. Daca prefera Ultra All Inclusive suplimentar exista si bauturi din import servite in timpul unui program prelungit la restaurant si la barurile hotelului.

De ce ar alege cineva demipensiune totusi? Exista argumente in acest sens? La prima vedere sistemul de All inclusive este imbatabil si totusi. . . .sa intrebam specialistii de la Altours.

In mod clar micul dejun si cina sunt deasemenea bufet, lipsind pranzul si bauturile din timpul cinei. Demipensiunea este preferata de catre clientii ce vor sa aiba parte si de diversitate din punct de vedere culinar in vacanta. La pranz, in orice statiune mergi, poti alege intre un restaurant Italian, o mehana (restaurant traditional bulgaresc) sau poti servi doar o salata shopska delicioasa.

Un mare avantaj pentru clientii ce au demipensiune consta in faptul ca pot sa aleaga singuri bauturile servite. Un cunoscator poate inlocui rakia traditionala servita la All Inclusive cu un pahar de Burgas 63 – una din bauturile recunoscute ale Bulgariei pentru savoarea deosebita. Vinul clasic ce poate fi servit la All Inclusive va fi cu siguranta inlocuit de un vin alb de Targovhiste (traminer bineinteles) sau un vin rosu – binecunoscutul Tcherga. De recomandat este si un vin mai putin cunoscut – dar cu adevarat grozav – No Man’s Land.

In plus – pentru clientii ce doresc sa si viziteze ceva in Bulgaria acest tip de masa este ideal. Cum sa mergi in Albena si sa nu vizitezi gradina botanica din Balcick de unde tarmul este vegheat de Castelul Reginei Maria? Sau fara sa dai o tura pana la Cap Kaliakra cu popas la Restaurant Dalboka? Cum sa mergi in vacanta in Sunny Beach fara sa vizitezi orasul Nessebar sau Sozopol? Un pranz in Sozopol – pe malul marii admirand arhitectura unica a orasului face vacanta de neuitat.

Daca ar trebui sa recomandam doar un trei hoteluri cu demipensiune din toata Bulgaria – care ar fi cele alese si de ce?

Poate cel mai cunoscut hotel cu demipensiune este Flamingo Grand 5* din Albena. Acest hotel de lux imbina confortul cu modernitatea, fiind preferat pentru pozitia, linistea si super serviciile oferite. O vacanta la Flamingo Grand 5* te face sa astepti vara cu nerabdare pentru ca este locul unde clientii revin an de an plini de bucurie.

Un alt hotel cu demipensiune recomandat de catre specialistii de la Altours este Boryana 3*+ - un hotel renovat in anul 2013 – si care ofera o calitate deosebita la un tarif deosebit. Boryana 3*+ este recomandat pentru pozitia sa deosebita (chiar pe plaja), pentru camerele elegante renovate in 2013, pentru tarifele mici si nu in ultimul rand pentru serviciile deosebite oferite de catre acest hotel.

Un alt hotel recomandat de catre Altours este Hotel Kotva 4* din Sunny Beach. Acest hotel preferat de catre foarte multi turisti din Cehia, Germania sau tarile nordice este amplasat in partea de sud a statiunii Sunny Beach. Tarifele mici, conditiile foarte bune oferite clientilor si facilitatile pentru copii fac din acest hotel un punct de atractie pentru clientii ce doresc demipensiune.

Pentru orice client al Bulgariei dilema continua – All Inclusive sau demipensiune? Raspunsul se afla in fiecare dintre noi iar raspunsul il aflam simplu intrebandu-ne pur si simplu – Ce vreau eu sa fac in vacanta?

Despre vacanteinbulgaria

S.C. ALTOURS S.R.L. – a fost infiintata in anul 2002 - iar acum - dupa 10 ani de activitate este o agentie de turism respectata atat de catre clienti cat si de catre partenerii sai. Serviciile oferite in cadrul agentiei de turism sunt complete si cuprind, bilete de avion, servicii de cazare pentru clientii business, pachete de servicii turistice interne (litoral, munte, balneoturism, agroturism, pachete culturale), pachete de servicii externe (Bulgaria, Turcia, Grecia, Croatia, etc).

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea