Vacante

#turism #vedete #vacanta #calatorii #destinatii de vacanta #Hvar #Portofino #Mykonos #vacanta vedete

Destinatiile preferate ale celebritatilor in 2012

Anul 2012 a fost unul agitat pentru vedete, cu divorturi, impacari si multe scandaluri mediatice. Unele celebritati au incercat sa se retraga macar pentru cateva zile si sa-si reincarce bateriile relaxandu-se in statiuni turistice in care poti ajunge chiar si tu.


Portofino

In luna iulie, Rihanna si-a facut ordine in calendarul sau extreme de incarcat, facand loc unei incursiuni in Europa. Vedeta din Barbados a hoinarit pe strazile din Monte Carlo, a facut plaja in sudul Frantei si a vizitat Portofino, o statiune pitoreasca din nord-vestul Italiei, amplasata la tarmul Marii Mediterane.

Portofino te incanta cu casutele in culori pastelate, intr-un total contrast cu apele azurii in care cei care fac scufundari pot descoperi corali rosii, dar si delfini cu chef de joaca. Piata este un simbol al orasului, la fel ca si portul in care stationeaza numeroase iahturi de lux.

Pretul unei nopti de cazare intr-un hotel din Portofino pentru o singura persoana incepe de la 100 de euro si poate creste in functie de perioada aleasa si numarul de zile petrecute in aceasta statiune.

Din pacate, nu exista cursa aeriana directa catre Portofino. Cel mai apropiat aeroport este cel din Genova. In functie de compania aleasa si de perioada pentru care faci rezervarea, un bilet dus-intors Bucuresti-Genova poate costa intre 200 si 375 de euro.

Hvar

Tom Cruise a incercat sa uite de recentul divort de Katie Holmes, calatorind la bordul iahtului sau luxos tocmai in Hvar, o superba insula croata amplasata in largul Marii Adriatice.

Daca faci rezervari din timp, te poti caza la preturi decente. De exemplu, o cazare la Hotel Fontana (2 stele) pentru o camera dubla in perioada 15-30 septembrie 2013 costa 27 de euro. Transportul se poate face cu avionul pana in aeroporturile din Split, Dubrovnik sau Brac. Legatura pana in Hvar este asigurata de feribot.

Mykonos

Supermodelul Bar Rafaeli a avut parte de o vacanta de vis in luna august in Mykonos, una dintre zecile de insule ce fac parte din arhipelagul Cicladelor. Insula greceasca te rasfata cu case vopsite in alb, bisericii cu turle albastrii si plaje intinse cu nisip fin.

Poti ajunge direct cu avionul, pretul unei curse dus-intors variind in functie de data pentru care ai facut rezervarea. Pentru o noapte de cazare intr-o camera dubla in Hotel Mykonos Palace Luxury, un turist scoate din buzunar 42 de euro. Tariful este valabil in perioada 1 iunie – 15 septembrie 2013.


Sursa foto: cntraveller.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea