Vacante

#turism #destinatii vacanta #vacanta romantica #destinatii romantice # vacanta toamna

Destinatii romantice pentru o vacanta de toamna

Toamna este anotimpul ideal pentru o vacanta romantica intr-o destinatie linistita, celebra pentru coloritul multicolor al frunzelor si pentru monumentele sale de basm. Viziteaza o regiune a castelelor sau o insula dintr-un parc national si stai intr-un hotel in mijlocul naturii, cu semineu in camera.

Iata cateva destinatii romantice pentru o vacanta de toamna:

Vacanta romantica de toamna in Peru

Inca Trail este unul dintre cele mai frumoase trasee din lume pe care le poti parcurge impreuna cu persoana iubita. In Peru, Inca Trail ofera o experienta unica de viata, cu peisaje naturale impresionante si obiective turistice de top, precum Machu Picchu. Pentru a strabate acest traseu, este nevoie de mult efort fizic, insa rasplata este pe masura. O alta modalitate este sa faci o calatorie cu trenul prin Anzi.

Perioada recomandata pentru o vacanta in aceasta destinatie este toamna, inainte de inceperea sezonului ploios care debuteaza in decembrie. Calatoria cu trenul, explorarea orasului antic Machu Picchu sau o vizita in orasul istoric Cuzco sunt unele dintre cele mai importante atractii turistice.

Vacanta departe de lume: British Columbia, Canada

Vancouver Island este destinatia potrivita pentru o escapada in natura, departe de lume. Aceasta insula din British Columbia atrage amatorii de sporturi in Parcul National Pacific Rim, precum si pe pasionatii de pescuit. Sezonul furtunilor incepe in octombrie si se sfarseste in martie.

Cei care isi doresc o vacanta departe de grijile cotidiene se pot relaxa intr-o cabana, in fata semineului sau pot savura o ceasca de cafea la fereastra, avand un fata un peisaj montan deosebit.

Plimbari lungi in Bled, Slovenia

Bled este una dintre cele mai romantice destinatii de vacanta ale Sloveniei, iar lacul Bled este considerat unul dintre cele mai frumoase din Europa.

Insula aflata in mijlocul lacului gazduieste o biserica unde multe cupluri de indragostiti fac nunta. Clopotul bisericii se spune ca este aducator de noroc, iar cei care isi urca aleasa inimii pe numeroasele trepte de aici vor fi binecuvantati in dragoste. Statiunea montana este mica, linistita si civilizata, perfecta pentru o vacanta intima, in doi.

Toamna in Bavaria

In Bavaria, toamna temperaturile sunt inca placute, iar regiunea atrage turisti de pretutindeni gratie festivalurilor si evenimentelor care au loc aici. Multe sarbatori de toamna au legatura cu traditiile agrare din Bavaria. Piete de toamna se deschid in Buchloe si Rothenburg ob der Tauber.

Orasele bavareze sunt atractive pentru pasionatii de cumparaturi, pentru muzeele si monumentele lor istorice. O vacanta romantica la castelele din Bavaria intr-un peisaj de toamna este o experienta de neuitat pentru orice cuplu.

Calatorie de toamna in Japonia

O alta destinatie romantica, de toamna, o reprezinta Japonia. Frunzisul de toamna de aici este o atractie turistica in sine. La inceput de toamna, cele mai frumoase culori se gasesc in muntii Japoniei, unde acestia capata nuante de galben, portocaliu si rosu.

Incepand cu mijlocul sezonului, orasele japoneze atrag turistii cu templele si gradinile lor. Principalele destinatii de toamna in Japonia sunt Tokyo, Tohoku, Hokkaido, Kyoto si partea de vest a Japoniei.

Foto: mashkulture.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea