Vacante

#destinatii vacanta #craciun # vacanta sarbatori # destinatii craciun # destinatii sarbatori

Destinatii pentru vacanta de Craciun 2011

Craciunul constituie una dintre cele mai frumoase perioade pentru a calatori in compania persoanelor dragi. In orice destinatie ai merge vei avea parte de o atmosfera de sarbatoare, cu luminite, muzica, spectacole si mancare buna. Daca ai nevoie de putina inspiratie pentru vacanta de Craciun , iti prezentam in continuare cateva posibile variante.
 

Praga de Craciun
 

Praga se pregateste de sarbatoare an de an inca din primele zile ale lunii decembrie. Orasul de pe Vltava gazduieste in zona sa istorica una dintre cele mai frumoase si mai vizitate piete de Craciun din Europa. Colindele, beteala, prajiturile, artificile, luminitele si concertele de Craciun atrag vizitatori de prin toate colturile lumii. Pietele de Craciun si magazinele din oras sunt numai bune pentru a cumpara cadouri pentru persoanele dragi. Orasul este foarte atractiv pentru familiile cu copii, in Praga existand muzee si centre cu activitati dedicate special celor mici.
 

Bran-Moeciu de Craciun
 

Cei care isi doresc o vacanta traditionala de Craciun pot alege una dintre cele mai vizitate regiuni turistice din Romania, Bran-Moeciu. Zona este foarte populara in perioada sarbatorilor, iar ospitalitatea hotelierilor si proprietarilor de vile si pensiuni include numeroase servicii si activitati. Pensiunile pun la dispozitia turistilor diverse activitati pentru timpul liber, precum paintball, tir cu arcul , foc de tabara, locuri de joaca pentru copii , plimbari cu sania si caruta trasa de cai etc. Meniurile festive includ preparate traditionale romanesti, specifice regiunii, din care nu lipsesc produsele pe baza de carne de porc.
 

Cipru de Craciun
 

Pentru o vacanta exotica, Cipru poate fi solutia cea mai potrivita. Insula, care poate fi strabatuta cu usurinta, se mandreste cu numeroase atractii turistice si posibilitati de petrecere a timpului liber. Turistii pot vizita Biserica Sf. Lazar, atractiva pentru pelerini, dar si locuri inedite precum Lacul Sarac, un paradis al pasarilor flamingo. Gastronomia locala si produsele artizanale precum broderiile sunt cateva dintre atractiile favorite ale celor care vor sa descopere adevarata viata cipriota. Satele cipriote ofera panorame spectaculoase, vinuri de calitate si o arhitectura antentica impresionanta.
 

Sursa foto: co-operativetravel.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea