Vacante

#calatorie #vacanta #sejur #septembrie #destinatii

Destinatii pentru luna septembrie

Calatoriile in septembrie reprezinta o oportunitate de a te bucura de avantajele perioadelor care se afla acum in tranzitie: varful de sezon turistic si extrasezonul. Temperaturile sunt inca placute, cu vreme relativ stabila, preturile coboara, iar turistii nu mai sunt atat de multi incat sa fie nevoie sa faci slalom pe strazi. Daca te gandesti sa-ti iei o vacanta in septembrie, iti prezentam in continuare cateva dintre cele mai potrivite destinatii pentru aceasta perioada.
 

Insulele grecesti
 

In Grecia vara este torida, iar in septembrie temperaturile sunt inca destul de ridicate. Pe de alta parte, septembrie reprezinta o perioada in care nu mai sunt atat de multi turisti in insulele grecesti. Pitoresti, relaxante si deosebit de frumoase, insulele au de fiecare data ceva nou, numai al lor, de aratat. Fiecare este unica in felul ei, astfel incat nu exista nicio sansa sa te plictisesti. Preturile sunt si ele mai mici. In plus, in septembrie apa marii este inca foarte calda si te poti bucura de baie si plaja fara grija.
 

Paris
 

Paris isi schimba culoarea in toamna si te vei putea bucura de spectacolul cromatic in aceasta perioada din an. Orasul este la fel de vibrant ca oricand, iar activitatile de timp liber practic nu au sfarsit. Vestea buna este ca in septembrie poti sa te bucuri de o vreme placuta pentru a face lungi plimbari pe jos si a descoperi orasul. Vestea proasta este ca Parisul ramane un oras costisitor, aici neexistand practic un extrasezon . Este bine, asadar, sa faci o rezervare din timp.
 

Africa de Nord
 

In septembrie reincep circuitele si croazierele in tari precum Egipt, Iordania sau Israel. Sharm el Sheikh este vedeta statiunilor de la Marea Rosie . Este o regiune faimoasa pentru scufundari si snorkeling. Regiunea a avut si are inca de suferit in urma revolutiei din aceasta tara. In Iordania sau Israel se pot face vizite intr-unele dintre cele mai renumite regiuni, precum Wadi Rhum Valley, unde turistii descopera viata beduina sau in celebrul sit arheologic , orasul trandafiriu al nabateenilor, Petra.
 

Brazilia
 

In septembrie poti calatori in America de Sud. Brazilia este una dintre cele mai atractive destinatii, iar in septembrie aici este extrasezon. Prin urmare, pot fi gasite preturi mai bune la hoteluri, chiar si in cele care au camere cu panorama spre faimoasele plaje. Zilele sunt insorite, iar noptile usor racoroase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea