Vacante

#calatorii #vacanta octombrie # destinatii octombrie #calatorii toamna #excursie octombrie

Destinatii pentru luna octombrie

Luna octombrie reprezinta o perioada de calatorii care isi are atuurile ei. Festivalurile si evenimentele culturale pot constitui un motiv de a face o excursie in strainatate. Marile obiective turistice mai putin aglomerate de turisti te pot scuti de multe ore pierdute asteptand pe la cozi. Dar care sunt cele mai atractive destinatii de vacanta pentru luna octombrie?

 

Paris cu... ciocolata


In octombrie ai cea mai buna ocazie de a incerca un afrodisiac in orasul iubirii. Parisul gazduieste Le Salon du Chocolat, un eveniment care nu poate lasa indiferent niciun vizitator. Intre 20 si 24 octombrie Salonul Ciocolatei gazduieste demonstratii, conferinte, spectacole si workshop-uri care au ca tema ciocolata.
 

Budapesta, capitala toamnei


In octombrie, in Budapesta are loc Budapest Autumn Festival, unul dintre cele mai frumoase evenimente ale metropolei, organizate toamna. Festivalul se desfasoara intre 8 si 17 octombrie 2011 si are ca tema arta contemporana. Publicul poate asista la spectacole de muzica, dans, film, expozitii de fotografie si de arta computerizata. La festival participa artisti veniti din 12 tari.
 

Exotism in Spania


Vremea este in general calda si placuta in Spania, in luna octombrie. Sevilla, Cordoba si Granada sunt trei dintre cele mai spectaculoase locuri din Spania care merita sa fie vazute. De asemenea, Barcelona este un oras atractiv pe toata durata anului datorita numeroaselor sale activitati posibile pentru timpul liber.
 

Vacanta in Maldive


Cei care-si doresc o destinatie exotica indepartata pot alege Maldive. Luna octombrie reprezinta una dintre perioadele recomandate pentru a vizita Maldive. Destinatia se mandreste cu ape limpezi, plaje nisipoase, recif de corali si o viata marina foarte bogata. Pe langa bogatia naturala si sporturile practicate aici, exista si atractii turistice care pot fi vizitate, precum Galeria de Arta Esjehi sau Piata de Peste Maldive.


Thailanda intre sezoane


In Thailanda se face trecerea de la sezonul ploios de vara la cel secetos de iarna. Astfel, daca iti petreci vacanta de iarna in octombrie te bucuri de avantajele unui capat de sezon . Plajele si complexele turistice nu sunt inca aglomerate, asa ca te poti bucura de liniste.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea